Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

;-D ano, také chodím a miluji to. asi po pěti letech, kdy jsem nemohla spát na levém rameni, které jsem si zprasila pádem na lyžích (ano,sportovat je zdravé) už zas můžu. funguje to, navíc to dělá pas. naše mučitelka nás zve do jámy lvové slovy: tak, ženské, jdeme si posedět a poležet. jo, také děsím náhodné kolemjdoucí při procházkách snaším domácím mazlíkem, neb trénuji správné dýchání, takže tito si myslí, že se blíží divočák, před kterým prchá v hrůze i ten velkej pes

1 0
možnosti
FF

:-)) Na záda je nejlepší skřipec, to je fakt, který věděli už ve středověku. A na trdly prdly chrchly, máte pěkně nakročeno. Nic se nebojte, ještě párkrát a za půl roku vás bude ocásek poslouchat, jak naši dobrmanici.

0 0
možnosti
Foto

A nevíte, Františku, kde se prodávají skřipce? Já znám jen ty do vlasů, protahovací nějak nevím, kam zajít koupit;-) Tak schválně, jestli mi ten ocásek vyroste a naučím se ho ovládat:-)

0 0
možnosti
MS

Ve věku 60+ jsem se rozhodla. Na váhu kakám a užívám si dny, které mi zbývají;-D;-D. Úžasná věc.

4 0
možnosti
Foto

Ve věku 60+ udělám to samé;-D

4 0
možnosti
Foto

R^ Že bych šla příště s tebou?;-)

1 0
možnosti
Foto

;-DR^

Zkusila jsem 2x aerobic, párkrát zašla do fitka a radši jsem solitér a preferuju dlouhé procházky,kolo a brusle. Na podobné akce už ani omylem:-) Jsi odvaz,že tam jdeš znovu:-)

0 0
možnosti
Foto

Jenomže já jsem takový solitér, že i brusle už jsou ke mně navíc, o kole ani nemluvím. Takže potřebuju pevnou ruku sadistické cvičitelky, abych se celou hodinu nebavila snahou se flákat a čekat, jestli si toho schválně někdo všimne:-)

0 0
možnosti
FF

:-))...zrovna zkoumám, vliv soplů na nárůst obezity obyvatelstva....určitě se později stavím

1 0
možnosti
TS

Ha há, tak to vás obdivuju, že si dáte repete. Já jednou takhle zaflirtovala se zumbou.

Znáte film Stepfordské paničky, jmenovitě scénu, kdy dámy energicky tančí country tanec za hysterického tleskání předsedkyně? Tak takhle to tam vypadalo, jen jakoby puštěné zrychleně. Po prvním setu jsem měla vážný kardiostav. Cvičitelka byla tolerantní, ale tak rozporuplně - když někdo vypadl ze sestavy, řvala vesele: "Nevadí - přidéééééj!!!" No a od té doby jsem to neriskovala ;-)

5 0
možnosti
Foto

No to buďte ráda, že se vás nezeptala na jméno, protože výkřik do tělocvičny "Zuzka nemá prdelku, kde má mít!" vskutku na klidu nepřidá:-) Paní mě zajímá jako psychologa amatéra, jsem zvědavá, kam až je schopna v zájmu mého středu zajít;-D

4 0
možnosti
Foto

Říkají odborníci, že cvičení ve fitku nepomůže od bolesti hřbet při ohýbání, spíše dojde ke zhoršení :)

1 0
možnosti
Foto

Aha! Tak to mi měli říct odporníci dřív!

2 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik