Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dočetl jsem. Takže asi takhle. Moraváci chlastají!!!;-D Na vojně jsem sdílel, jako jediný pražák, celu s bandou Moraváků a Slováků, prošel jsem si pivem, vínem, prachsprostou vodkou, rumem a to co třetí den. Pravda, Slováci šli ještě dál, ale na iron mě nezviklali. Z vojny jsem si odnesl poznatek, že rum a vodku už nikdy, stačí pohled na etiketu a...:-P Jediné co zůstalo, je jedenáct panáků slivovice a dost.

Mám prima špičku, kdy jsem ochoten dovádět, tancovat, milovat...a klapku přes kterou vlak už nejede, abych netápal, zdali se svlékáte či oblékáte, manžel nechť promine:-)

Teď na jihomoravské svatbě to zkoušeli znovu, do jedné nohy, druhé, třetí, za nevěstu, ženicha, tchyni, tchána...no bylo nás tam asi padesát...ale kdepak, jedenáct a dost, an někoho se prostě nedostalo;-D

A semestro, chtěl jsem se zeptat, co tramvaják...už zahýbá?

5 0
možnosti
Foto

Jestli to řešíš stylem do jedné nohy, do druhé, do třetí atd, tak prosímtě nechlastej nikdy se stonožkou :-)

5 0
možnosti

....zřejmě si přehlédl mou poznámku jedenáct a dost, příležitost tak má jedině stonožka ne úplně tuctová:-)

2 0
možnosti

tzv.kulhající stonožka, která napadá na lichou beznohu, že?:-)

2 0
možnosti
Foto

Od konce - slyšela jsem, že tramvaják zahýbá. Jeho žena mi to plakala na rameni v autobuse. Na konečné ji uklidňoval autobusák, tak to bude zasejc dobré.

Správně jste zmínil, že Slováci Moraváky strčí do kapsy (nacpané Ironem). Ukrajinci zas přepijou Slováky. Rusi Ukrajince... a tak dále, a tak dále. Asiati nemají enzymy na trávení alkoholu, protože už by pro samé chlastání ani nemohli chodit do práce.

4 0
možnosti

od začátku....doufám, že tramvaják zárovn splňuje vaši normu zahýbání do prava.

Dále pak, ...správně jste pochopila a rozvedla alkoholový řetězec. Je vidět, že okruh vašich znalostí je poměrně obsáhlý a nijak po dobu vaší mateřské dovolené nezakrněl.

3 0
možnosti
Foto

On prý zahýbal doprava, doleva, dopředu... no nechme ho být, ona si ho žena srovná. Všude zahýbal, ale u hospody zrovna na just ne! Anarchista!

Co se týče chlastu, na to já jsem odborník! Jakooo... špatný odborník, spíš asi zapálený laik. Jak se dá něco studovat, hned tam běžím!;-)

1 0
možnosti