Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

vláčejte. taky jsme vláčeli. nejen, že uvidí spoustu krásy, ale taky se naučí poslouchat výklad. ale může se stát, že stejně jako u nás je bude v určitém věku z celého hradu nejvíce zajímat prevét, zvláště, když zde někoho píchli do pr...ivátu

0 0
možnosti
VB

R^;-D Chtělo by to nějaké víkendové babyboxy! ;-D

2 0
možnosti
Foto

Musel jsem mobilizovat třetí, čtvrtou, pátou, šestou, sedmou, osmou, devátou, desátou, jedenáctou a dvanáctou ruku abych Vám mohl adekvátně zatleskat.

2 0
možnosti
FF

No nevím, zdali to bude dostačující omluva pro neomluvenou absenci....semestra zdatně hudrala nad vaší docházkou...

1 0
možnosti
Foto

Koukám, že mě (a ostatní občany) čekají krásné sitace ;-D Nemůžu se dočkat ;-)

1 0
možnosti
AO

A36l52e38n16a 27O87u80z68k43á

30. 8. 2014 20:47

Zuzko, báječné čtení :) Díky za pobavení :)

3 2
možnosti
Foto

...jak už psala dole Tina, Tvé masožravé květiny byly okouzlující :-)

Znám problematičtější prostředí pro malé děti než je návštěva restaurace a zámků. O víkendu jsem byla v grafitovém dole, kam někteří rodiče vzali i své menší děti a neskutečně jsem si užívala situace, kdy se ti malí tvorové s neskrývanou rozkoší vyváleli v první louži, mlátili se po helmách a schovávali do temných slují ze řevu rodičů. Naprosto jsem ty děti chápala a vzpomínala s jakou radostí jsme jako malí šlápli do každé kaluže ... ;-D

9 3
možnosti
Foto

V Krumlově? Tam jsme taky byli, ale teda bez nejmenší (tudíž i beze mě), odtamtud nejde utéct v případě nouze:-)

Sousedka má teď období, kdy se synovi pokouší vysvětlit, že se nemá válet v kalužích. Celé léto vycházel podstatně oblečenější a obutější, než přicházel. Ona podstatně zoufalejší, než je zdrávo. Výsledky se nedostavovaly, ale trpělivost růže přináší a teď už se sem tam stane, že nemá holínky plné vody až po okraj. Druhou takovou kachnu aby člověk pohledal. :-)

3 0
možnosti
JS

článek jsem přečetla jedním dechem a smíchem....ale nechtěla reagovat, krom karmy, dcera byla v tomto období celkem hodná a s mladším synem rozhodně takové výlety nepořádám, nejsem sebevrah...ovšem před chvílí mi volala kamarádka, vracejíc se z týdenní dovolené se svým ročním potomkem....první co mi do telefonu zahalekala byla pozvánka na večerní babinec, protože se potřebuje dostat z hrůzného zážitku...dovolená  se synkem :-) a že od manžela to byl tedy pěkně pitomý nápad:-):-):-)

4 2
možnosti
Foto

Rozumím. Občas se člověk nechá strhnout k věcem, které jsou od začátku v kategorii riskantní projekt. Že kamarádku zdravím a chápu!;-D

0 0
možnosti

Já vím, že teď to bude vypadal blbě, ale užívejte si ty vaše dvě princezny/draky (nehodící se škrtněte) dokud je máte doma. Až vyletí z hnízda, bude se vám po nich setsakra stýskat. A platí ten samý vzpomínkový optimismus, co na vojně - to špatné zapomente a budete si pamatovat jenom ty úžasné zážitky.

Naštěstí - když to vydržíte - dočkáte se vnoučat a celé to začne znovu. Ale to už máte víc času i trpělivosti a víte jak na ně.

.

PS: Dají se koupit dětské talířky, které mají dole přísavku. Potom se dá pohnout stolem.

5 1
možnosti
Foto

Já myslím, že není krásnější pohled, než na čerstvě chodící batole, které má z nově objevené zábavy ohromnou radost. Jsem s nimi ráda, i když je to někdy na budku.

PS: Tu máme a urvaná ze stolu je za patnáct sekund:-)

2 2
možnosti
KV

K56a82r49e69l 28V29a58n42ě74k

29. 8. 2014 12:01

Parádně jste mne pobavila. S Vaším článkem jako by se dostavilo deja vu. Taky mám dvě dcery a vzpomínky velmi korespondují. Některé děti jsou asi všechny stejné. ;-D;-D;-D

3 1
možnosti
RJ

My máme z letošního léta dvě naprosto protichůdné zkušenosti s rodinnou ( děti 4 a 11 let) prohlídkou zámku. 1. Sychrov - dětská prohlídka s princeznou zaměřená extra na děti. Naprosto super děti vydrželi v pohodě cca 45 minut a to s námi ve skupině byl i cca 15 měsíční prcek. 2. Konopiště - klasická prohlídka, s detailním popisem každé lžičky, která po 15 minutách nudila  i všechny dospělé. Holt je to loterie.

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik