Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

chi. asi do pětatřiceti jsem to měla stejně. pak jsem přihlásila dceru do oddílu, aby nezůstala tvrdou, jako máteř. vím, že naše děti nejsou snem výchovných pracovníků, ale pomsta byla snad příliš tvrdá. naučili mě lyžovat taky. a od těch dob, kdykoli mohu, jedu, baví mě to neskutečně. sjedu všecko, byť o stylu je lépe nehovořit. a moje děti, života květy, od té doby, co na to mají papíry, drze mi, frčíce kolem, vytýkají chyby. prý když lépe nezaříznu, říznou mě hůlkou. to mám za to.

1 0
možnosti
Foto

Mám tedy poslední šanci spolknout ponížení a rozvlnit šusťákovku. Ajajaj...

0 0
možnosti
Foto

Cca dvacet stupňů lehce pod mrakem se svěžím vánkem, občas proloženo cca do pětadvaceti stupňů s prosvítajícími slunečními paprsky. Tak bych viděl celý rok od ledna do prosince. Za zbylými rozdíly bych si prostě někam dojel. ;-)

1 0
možnosti
OM

Jasně. A sklenku portského - "nepřejte si vědět, za jakou cenu". Nejdete na oběd?

0 0
možnosti
MK

R^ Víc, než si dovedete představit, Zuzanko, je Váš prvotní počin na lyžích souhlasný se mnou; dokonce i jako Moravák jsem zažíval krušné chvilky nedaleko Vaší aglomerace, na Třeštíku, byť o několik málo let před Vámi. V 8, třídě na školním lyžařském výcviku jsem stál na kopci (vyšlapáno po svých) poprvé na vypůjčených obojetných(kandahár)  prkýnkách(s bambulkou na špici) za účelem rozřazení do pěti družstev dle výkonosti. V mnohých sportech primus třídy a teď tohle; ego trpělo a tak hrdinně podupávajíc (blbě namazáno, lepily se mně bakule) a čekajíc na povel kata: jeď! jsem přemítal o vhodném úrazu, který by zastínil tu budoucí potupu.

    Kýžený výkon se prováděl sjezdem na trati se dvěma  mírnýma zatáčkama dole s protisvahem a.... já to sjel !!! Verdikt: druhé družstvo;-) bylo jako olympijská medaile. Odpoledne byla však trať úměrná druhému družstvu a když to zkrátím : polovinu branek museli stavět znovu a já se pěšky odporoučel tam, kam jsem patřil; do pětky. No, alespoň tu hrůzu vidělo míň lidí. Ještě dodnes jsou na Třeštíku patrné průseky v náletové dřevině, které jsem svou buldozerovou technikou v tehdy mladém porostu vytvořil při svých neplánovaných vybočení z lehkých tratí do lůna přírody.

    Dodnes je mi sjezdování zapovězeno (prozřetelnost chtěla, abych zůstal živ), ale umím na běžkách slušně zašněrovat lehčí sjezdovku za nelichotivých poznámek sjezdařů. No, jak se mám po boku slušně sjezdujících dcer dostat po běžkařské tůře dolů k bufetu na dobrý(šizený) grog? Takže zima ano, tak 14 dní na "rovných" horách a pak hned zase kytičky.

Sportu zdar

1 0
možnosti
Foto

Nazdar! 

Jsem ráda, že se ukázalo, že nejsem jediná kopytózní lyžařka;-D Ovšem na běžkách bych se na svahu jistě přizabila, takže zmijovku dolů!

1 0
možnosti
AB

Doporučuji spřátelit se s kamarády svařákem a grogem a situace se jistě vylepší. A mimochodem v případě vytí jde o vlky a nikoliv ovce, natož pak vití pohřebních věnců;-D

0 0
možnosti
Foto

Pana svařáka už jsem několikrát oslovila a myslím, že si budeme rozumět. 

Jak pohřebních? To byly jarní, pampeliškové!

0 0
možnosti
ŠS

A teď si Zuzko představ, že s takovými předpoklady ještě nerozvážně vstoupíš na dráhu vrcholového sportovce - lyžaře samosebou. Jestli o tom uvažuješ, dejme si nejdřív kafe, řeknu ti, na co si obzvlášť dávat bacha ;-)

5 0
možnosti
Foto

Šári, tohle bude chtít větší přípravu, než kafe. Až budu chtít nastoupit na dráhu vrcholové sportovkyně v čemkoliv, sejdeme se spíš na psychiatrii nad sklenkou šumivého celaskonu;-)

2 0
možnosti
Foto

Já jsem se sněhem podepsal dohodu o neútočení. Já se necpu tam kde je on a on mi oplácí stejnou mincí. A pokud nás neštěstěna přece jen svede dohromady, snažíme se vzájemně  vymotat z vlasů a předstíráme, že se nic nestalo. R^

8 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že jste mi domluvil po známosti lepší zacházení. Dneska byl v Liberci téměř jarní den. Děkuji uctivě!

1 0
možnosti
Foto

do každé střediskové obce jeden erární plamenomet a rozmrazovat ten bílej nepřítel. Chci jaroooooooo!R^;-)

4 0
možnosti
Foto

jak mě poznáte v terénu na lyžích? Nejvyšší postava vyděšená na dětským svahu.;-)

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, své jsem pod blog napsal na FB, proč to NEJNÍ TADYDLE? Je vidět, nemám VYSOKOU jako Kadel B + VY OSTATNÍ:-(

1 0
možnosti
PG

Zuzko, moc Vám děkuji, protože asi bych sama líp nevystihla můj vztah k lyžování. Jsem naplavenina z Moravy a mnoho místních prostě nedokáže pochopit, že NELYŽUJI. Budu je odkazovat na Váš blog ;-)Karma a R^

2 0
možnosti
PG

Zapomněla jsem dodat: místní pod Ještědem...

3 0
možnosti
Foto

Jaq bych si tak postavila snehulaka!:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik