Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

krásné, my zase vždycky bádali nad zvířetem z písně Už měkoně vyvádějí...

0 0
možnosti
FF

;-DZávěr vaší skutečně kvalitní a odborné diplomové práce(fejeton, odborný popis,úvaha), ve kterém se zmiňujete o démonizování inkontinence, mě zaujal. Na jistých blozích se nám totiž v poslední době dost rozmohlo jakési cikání, pocikání a pod. Nevím, jak moc to má co společného s písněmi....ale jistá upratovací firma zjistila podivuhodný jev, zvyšující se nárust spotřeby věder a hadrů úměrný zvyšenému výskytu prozpěvujících si žen.

Mohu-li si na závěr ještě troufnout malý dodatek, milá kolegyně, pak k písni "Pěkná, pěkná, pěkná", by ladila "Taký pekný, taký pekný, taký pekný chlapec."

0 0
možnosti
Foto

Evidentně je inkontinence téma cloumajicí blogy. Podprahově ji cítíme z leckterých komentářů, blogů, neřkuli autorů. Je správné, že se tomuto tématu nevyhýbáme, aspoň máte práci. Kolik upratovaček zaměstnáváte? Nebo je to všechno na Vašich bedrech a hadrech?

0 0
možnosti
Foto

;-DR^ Ježiš ten Palo... My jsme to používali jako charakterizační hlášku o určitých dívkách ("kozy má na Aljaške" = nemá je s sebou). Dodneška jsem nevěděl, že ten verš zaujal širší obecenstvo. Když už je řeč o Teamu, dobré bylo i jejich vyznání herecké legendě ("...Nárožný, my sme Nárožný...."). Teď jsem si to našel na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=IxOKMLNAlpU

- z té připojené ilustrační fotky je vidět, že Palo pravděpodobně nemá penis. Což mi zase připomnělo Pražský výběr a jejich známé "Pražákům těm je tuhej"...

1 0
možnosti

NIC TO nemění na tom, že Reklama na ticho je jedním z nejlepších totalitních songů vůbec:-)

2 0
možnosti
Foto

Zpívala jsem dceři před usínáním Černé oči. První poznámka k tématu: "Mami, černé oči ale nemají nožičky, jak můžou někam jít?!" Druhý dotaz: "Co je to ten porynek?". Jsme evidentně s dcerou dnes na stejné vlně:-)

4 0
možnosti
Foto

Porynek je název pro polibek, který se podaří realizovat prvního května pod rozkvetlou třešní, alébrž pouze na náměstí při návratu z pozdní večeře :)

1 0
možnosti
Foto

Zmínila jsi Bruno Marse- znáš překlad písničky Lazy song?:-))  Jedna věta je obzvlášť zajímavá;-D

0 0
možnosti
Foto

Tu neznám, ale google jo. Myslíš: throw my hands in my pants?

2 0
možnosti
Foto

Když už tady bylo načato téma podivností v písňových textech, tak jsem si vzpomněl na zpěváka, co byl členem dua, které zpívalo Holky z naší školky a nebyl to Hložek, který kdysi v jedné velmi zamilované písni pěl "Oči Tvé se smály se mnou a já byl vůl"

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé přiznání!;-D Ono to bylo chvilkami i  trio - Zetorová, Tanvald, Vložek.

2 0
možnosti
ZS

... taky jsem si vzpomněla na píseň : "Čpí tam podkoní a voní tymián,..."

Pro neznalé:

Tam, kde zem duní kopyty stád, Ami F C G znám plno vůní, co dejchám je tak rád, F G C A7 čpí tam pot koní a voní tymián,

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D To je jako od Hurvínka: "Kdo je Měkoň?" "Jaký Měkoň??" "No ten z písně - Už Měkoně vyváááděěeejí, už Měkoně sedlají!"

5 0
možnosti
MB

A kozy má na Aljaške ;-D;-D;-D No, ale zabudla ste na Elán a rozbor textu "Chcem sa z Teba napiť, šaty odhoď preč... ;-)

3 0
možnosti
PK

Jožo v tom má guláš. Nejdřív by něco zakousl (keby bolo niečo, čo sa ti dá sniest) a pak už by jenom pil.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik