Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Eště žiju. 8-oAle omlouvám se.;-O Nevěděl sem:-/;-)

0 0
možnosti

tak nevim, vaše semestrovitosti. to, co jsem si představila, že uděláte s miláškem, ani snad nebudu konkretizovat. ale nastavila jsemť si budík v podobě kohoutího kokrhání (jak vtipné a případné). co si myslíte že provozuju na chalupě?

0 0
možnosti

Ze závěrů "Rady proti nadměrné mobilnizaci" je patrné, že při troše fantazie se dá bez chytrého mobilu žít. Nikoliv však bez sešívačky.

2 0
možnosti
Foto

Přesněji je to Rada pro eliminaci debilizace vlivem hypermobilnizace. Protože jak jinak byste chtěl dodat světu hladovějícímu po sešívačkách to, co potřebuje nejvíc, když se nám tu budou zmateně potulovat jedinci bez dostatečného přístrojového vybavení. Ještě nakonec omylem zvýšíme tržby papírnictvím!

2 0
možnosti
Foto

Proto jsem všem zakázala (i Ježíškovi) něco takového mi nadělit...  Duševní zdraví máme jen jedno.... (Na zblbnutí času dost). :-/

0 0
možnosti
Foto

Chytrý telefon má i své veliké výhody, vypíchla jsem spíš funkce k pobavení. Ovšem jestli nepotřebujete aplikaci Sešívačka a preferujete knihy či mapy papírové (jak vidno z fotografie), rozhodně přežijete i bez něj, to je jasná věc.;-) Pěkné počtení!

0 0
možnosti

R^Onehdá jsem byl s kámoškou na in-linech. To, že se neodtrhla od displeje, zatímco já se ji snažil upoutat svým proslovem, a upozorňovala, kde je třeba vytočit oblouček či se vyhnout výmolu, jsem při svém jezdeckém umění bral dokonce i s povděkem. Ovšem, ve chvíli, kdy jsem zastavil, abych stravou doplnil síly, a kdy mi bylo sděleno, že ještě nemáme nárok neb dle chytrého telefonu jsme dosud neujeli dostatečné množství km a nespálili potřebné množství kcal, jsem pochopil, že svou tabulku čokolády jsem si už vybral...;-)

4 0
možnosti
Foto

To měla aplikaci na nerovnosti na cestě, která je lepší, než se dívat pod nohy?8-o Žjóva, to jsou věci! Ovšem padnout vyčerpáním, protože máte sebou přísnou krabičku, to je vrchol! Vzbouřil jste se? Prosadil si svou sváču? Protože jestli si ji příště neprosadíte, tak jste mrtvej Flísa!;-)

3 0
možnosti

a co teprve ovládat jazykem a nosem monitor počítače, to musí být lábuž :-)

1 0
možnosti
Foto

Nooo, v takovém open spacu pro čtyřicet lidí by to mohl být poměrně zajímavý pohled;-D

1 0
možnosti

Mám černobílý, tlačítkový telefon. Když zmáčknu zelené sluchátko, přijme se hovor (u dotykáčů mám úspěšnost s přijetím hovoru tak 50:50).

2 0
možnosti
Foto

To se jistě hodí. Já mám ve svém chytrolínovi kdeco včetně navigace, která se uprostřed křižovatky občas zasekne, ale hovor přijmout, to je tu a tam napínavý sport. Asi si nainstaluju Sešívačku a budu ve volném čase, co se mi nikdo nedovolá, sešívat. :-)

0 0
možnosti
Foto

M96a25r54t22i16n 75Š74i64k

3. 1. 2015 10:00

Výborné. Chtěl bych také rodit doma za zpěvu delfínů. R^

2 0
možnosti
Foto

Teď nevím, jestli by pro Vás bylo snazší splašit teď někde delfína nebo dělohu;-D

0 0
možnosti

Nejhorší je blbec s chytrým telefonem. Nikdy není jisté, kdo koho vlastně vlastní.;-D

0 0
možnosti

Dodám, blbec s chytrým telefonem, nebo chytrý telefon s blbcem.;-D

0 0
možnosti
Foto

Hehe, to mě pobavilo, díky!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik