Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Teď jste mi nasadila brouka do hlavy. Zastávám názor a nekompromisně na něm trvám, že musí být nastavena horní věková hranice kandidátů, protože se již několikrát ukázalo, že s přibývajícím věkem, buď dělají blbosti, nebo začínají být směšní. Tak bych měla jeden nápad, aby se koza nažrala, to jako já. Prezidentkou budete vy a babička kancléřkou, poradkyní, šedou eminencí........;-D.

0 0
možnosti
Foto

Asi to přepustím Vojtovi Dykovi a vezmu roli prezidentovy vrchní portrétistky, to na něj budu moct dlouho beztrestně zírat:) A rozhodovat bude samozřejmě babi:)

0 0
možnosti
KT

já bych je rozpustila všecky. jestli má bejt prezident reprezentativní, ať to vezme jako vedlejšák Vojta Dyk a jestli potřebujou s něčím poradit teda jako parlament, senát a poradci, ať se zeptají babičky a jinejch starších dam a pánů. i starosta dědiny, co ho sousedi neukamenovali po třetím období se šikne a bude platnej. ale ten spolek, co tam sedí...

0 0
možnosti
Foto

Jeee, to je nápad! Vojta by se vyjímal na obrazech ve školách a puberťačky by konečně rády chodily do školy

0 0
možnosti
Foto

Nenalézám slov, už nemám mámu natož babičku. Až bude babičkou má žena, budu chtít aby o místo na hradu bojovala nejen s Vaší babičkou, ale se všemi. Vláda s babiček by také byla k nezaplacení. Ať žijou babičky celého světa! Tím pádem by se i dědečkové měli lépe.V

2 0
možnosti
Foto

Jsem přesvědčena, že vlád dědečků už bylo dosti a kam to dospělo víme. Změna je nutná a taková praktická žena by nám tu pěkně načechrala peřiny;-D

2 1
možnosti
Foto

Uděláme babičce kampaň;-)R^

5 0
možnosti
Foto

To ona nepotřebuje, za ní mluví činy;-D

3 0
možnosti
Foto

O34t98a84k39a41r 17S73e37k35l

26. 12. 2013 7:39

Nechci snižovat schopnosti Vaší babičky a zbytečně politizovat Váš svátečně lehounký příspěvek. Přesto : soudím , že mnoho babiček , dědečků etc etc by bylo mnohem lepšími prezidenty než ten děd Vševěd , bořitel mýtů a ústavních idiocií , co tam sedí nyní-:) !!

1 0
možnosti
Foto

Je to možné a je to smutné, ale tím se teď netrapme, jsou Vánoce;-)

0 0
možnosti
JH

J89a16n 30H46l46e95d88í74k

25. 12. 2013 23:15

milá matko, slibujete úplně stejně jako minulých 9 kandidátů a skutek - utek, všichni svatosvatě slíbili spravedlnost, vymetení zlořádů, lásku a věrnost lidu, přímou demokracii, podporu nezaměstnaných atd ---- jako fejeton známkuji 3-

0 0
možnosti
Foto

Milý synu, jste přísný, s takovou si ten průměr do pololetek nevylepším;-(

2 0
možnosti
Foto

Díky! Vám bych si dovolila nabídnout ještě jeden ze svých blogů: http://hubenakova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=387991&bk=50423;-)

1 0
možnosti
JH

J52a53n 19H73a22n33á55k

25. 12. 2013 22:41

Sympatické :)

Za Vaší Babičku (a tu mou) karma :)

2 0
možnosti
Foto

Díky, babičky na nás budou hrdé!;-)

1 0
možnosti
Foto

V zájmu vyváženosti vesmíru volám: Zeman na Staré bělidlo!

4 0
možnosti
Foto

;-DTo je řešení! Vyměníme je!

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik