Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

má přítelkyně, když kdysi ležela na břiše na kolejní posteli, kejklala nožkama, požírala velkou čokoládku vesele pravila: do večera bych měla 20 kg zhubnout, mám rande. a měla. co z toho plyne? kdo jí v leže čokoládku, má rande. kdo hubne, nemá na to čas

0 0
možnosti

Já jsem říkal, že tu Lednici jste neměla vzdávat. A už je to tady.

0 0
možnosti
FF

;-DR^..Kdysi jsem, bez jakýchkoliv postranních úmyslů, vyslovil postřeh, že ta žárovka je pěkně baňatá a bylo zle. Poznamenán tak obavou z narušení mezilidských vztahů se již k tématům, týkající se rozměrů všeho druhu, nevyjadřuji.

Mimochodem, pro upřesnění postrádám důležité údaje činnosti od 19.20 do 7.00 hod. Tam by mohli být ještě rezervy.

Děkuji.

0 0
možnosti
JH

Projekt byl zakončen kýženým cílem - zhubnutím. Co se dělo potom, kdo a co utrpělo mým celodenním hladem, bych nerada rozebírala. Každopádně se obávám, že zítra začínám zas. A nemám co stříhat!

0 0
možnosti
MV

Super!;-D Hubneme všichni, já třeba o 20 kilo a to už dlóho. Duležity je, že se snažíme. Myslíme na hubnutí, mluvíme o hubnutí, slibujeme u doktorky, že se snažíme. Tak například odboural jsem bílé rohlíčky ke snídani, jím ty tmavé, prý jsou zdravé. Ale ten pařížský salátek ničím nenahrazuji, jen místo 30dg si dám jen 25dg. Do kávičky místo dvou cukýrků jen jeden a z hnědého cukru! Na oběd jdu v práci do naší jídelny. Pracuji těžce, takže jsem si narazil výběrové jídlo s příplatkem. Tady není o čem přemýšlet, páč po obědě budu ještě makat, takže všechny kalorie v pohodě spálím tvrdou prací. Talíř gulášovky a svíčková se šesti karlovarskými knedlíčky do mě padá jak němci do krytu. Cestou z jídelny ještě nakouknu do kantýny a ehjle, mají ještě řízečky! Dělám do 18 hodin, takže hned jeden kupuji, protože kolem třetí zaútočí hlad a tím poklesne můj pracovní výkon a to by zaměstnavatel nesl z nelibostí. Kolem sedmé jsem doma a abych nešel spát s úplně prázdným žaludkem, dojídám tři dny uleželé hovězí na houbách s chlebem. Abych ryhleji vytrávil a odměnil se za celodenní pracovní výkon tak kopnu dvě 53% slivovičky. Sedám k počítači a otevírám pivko. Protože hubnu, tak už to není dvanáctka, ale jen desítka a ne tři, ale jen dvě. Tak a teď mi ženské řekněte, co je na tom hubnutí tak těžké?! Zahoďte sekundová lepidla, trošku utáhněte kohoutek jako já, berte to z humorem a výsledek se dostaví! Už více jak čtyři roky nepřibírám. Teda nehubnu, ale ani nepřibírám. Víte, mít nějaké kilo na víc je dobré. Přijde zlá nemoc a pak je člověk rád, že má zásobu a neuhubne k smrti. Nebo přijdou zlé časy ( ty přijdou vždy a nikdo je nečeká ) a pak mi tlustí budeme hubení a ti hubení budou studení;-).

0 0
možnosti
Foto

Tedy za ten příspěvek byste si zasloužil karmu:-)

1 0
možnosti
Foto

No jo, ale co ostříháš ty??:)

0 0
možnosti
Foto

Jak se dostala k nám domů a vůbec, kdo Ti dovolil mě šmírovat a ještě psát o tom blog?;-O;-D

3 0
možnosti
Foto

Já se zas rozhodla, že potřebuji ztloustnout a myslím, že mne má pevná vůle nezklame!

2 0
možnosti
Foto

Ty mně taky můžeš...;-€...;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik