Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

hm. napadlo mě jedno takové pracoviště, ale to asi nebude to ono, co by vám vyhovovalo...

0 0
možnosti
LK

;-DR^ Hele, ty mě štveš, já nikdy nic vtipnýho nevypotím, to je prostě hrůza. ;-D Garma!

0 0
možnosti
Foto

Vďaka, maličká! Kdybych uměla napsat něco chytrého, nemusela bych psát nic vtipného, jak mi jedna dáma nedávno naznačila. A tebe milují davy, zkus napsat recept na bábovku, uvidíš, že bude mít karmu 43;-) Jistě bys zvládla i nějakou legrandu, nedáme pokus? Výzvu? Co? Hele? Co?;-);-)

2 0
možnosti
FF

:-)Zde bych chtěl ještě připomenout amerického spisovatele Iru Levina, který se ve svých prózách snažil vyslovit i cosi podstatného o chorobách naší doby. Ve svém díle "Spepfordské paničky" jasně ukázal na nebezbečí o kterém jsme my samečci v České republice dávno věděli a svým selským rozumem včas rozebrali jakožto nesmyslný a to na nebezpečí, které se skrývá v dokonalosti. Takže za sebe, i když jsem velice rád obskakován, rozmazlován a bůhví co ještě, přesto klidně vezmu hadr, vědro a poupratuju, zatímco žena v kuchyni rozebere motorku....(to si tedy ale uklidí sama, by si nemyslela, že jsem nějakej votrok či co);-D

2 0
možnosti
Foto

Zkrátka mamutí museli jednoznačně ustoupit. Ryby si to odhlasovaly na velkém rybím sněmu zaměřeným na mamuty (známý jako EU - Elephantidae Union)

0 0
možnosti
Foto

To patří pod pana Řeháčka (a všem dychtivě očekávajícím novinky ze života mamutů) Psát znova nebudu, protože můj půlmetrový tlf ukazuje dvoucentimetrové okýnko na psaní, což mě uráží. Neudržím myšlenku po celou dobu ťukání a obrovské tlačítko Odeslat do mých snah vnáší vlastní myšlenky)

3 0
možnosti
Foto

No, zamyslel jsem se a zdá se že mi některé typické geny chybí a nejsem schopen se zařadit ani do jedné skupiny. Ještě že máme ty primární pohlavní znaky a tak aspoň navenek vypadám jako člověk a ne jako ženská. ;-)

0 0
možnosti
VM

V68l35a91d63a 10M14u57s20i12l

15. 5. 2014 11:02

Ku příkladu Jan Werich pomíjí    chromosomy   X  a   chromosomy   Y.

  Ovšem tvrdí, že muž je přímočarý a myslí jako   střelev v Šachu.

   Na  druhé  straně žena je obdobou koně. Není přímočará a občas zahne

1 0
možnosti
VM

V69l38a39d54a 75M34u84s86i35l

15. 5. 2014 11:01

Známpříklad, kdy zdravotní sestra řekla svému muži: Vem kabát do čistírny.

 On tam chudák vzal takový, který ona nenosí asi 3 roky.Pak dostal podvazky

1 0
možnosti
VM

V37l29a14d79a 28M13u51s85i93l

15. 5. 2014 11:00

Blog je  hezký. Ovšem ono to nebude tak černobílé a stoprocentní

1 0
možnosti
Foto

Jasně, občas je to čtyřprocentní, ale to je život a jeho duhové barvy.

2 0
možnosti
KL

jen houšť a větší kapky.

btw. máte to dobrý, u nás se to geneticky moc nesešlo, vaříme rádi oba ale uklízet nechce nikdo. dokonce ani děti :-)

3 0
možnosti
Foto

To je zajímavé, většinou se děti mají přetrhnout, aby mohly uklízet. Je jasné, že u Vás řádí gen neúprosně několika generacemi. Jestli my nebudeme příbuzní!;-)

0 0
možnosti
Foto

Po ránu, utahanej jak pes a najednou hopsám dalšímu dny v ústrety mnohem veseleji, jste fakt dobrá a ty mrkvičky jsou super R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Výborně, bylo prokázáno hopsání zvyšuje životní úroveň. Tak si hezky hopsejte a zase někdy přihopsejte;-) Díky za krásný komentář!

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik