Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když si pročítám ty otázky, tak si říkám, jestli nejsme příbuzné ... přesně takhle se mě ptá můj sedmnáctiletý synek. Tedy, kdyby jenom nás, on to zkouší i na učitelky.Doufáme, že z toho vyroste :-). Jo a jasně, opět karma.

1 0
možnosti
Foto

A co mu na to říkáte, klukovi inteligentnímu?;-D Vzhledem k mému věku to s tím odrůstáním nevypadá dobře;-) A za karmu dík, já Vám před pár hodinami dala recipročně jednu pod nahatý blog. Do diskuze jsem se nezapojovala, to mi přišlo poněkud ...redundantní...probrali Vás tam tak dokonale psychologicky i z hlediska fyzického vzhledu, až mě překvapilo, co tu máme psychologů a odborníků na fotky;-)

0 0
možnosti
FF

Naše FFF dospěla k závěru ohledně přebytků. Přebytky jsou bohužel v dnešní době ekonomickou zátěží, je nutné je zdokumentovat účetně, fyzicky zinventarizovat a psychicky zvládnout. Zvláště pak ve státním sektoru je důležité vyloženě přebytky vyhodit, propít, prošustrovat, jen aby proboha něco nezůstalo, mohlo by to vyznít jako, že máme nadbytek.

Dále, přerozdělení přebytků je další slabinou v dnešním světě neb mít se sluníčkově, je žádostí mnoha lidí...a to by byla mela. Tomu dala, tomu víc, tomu málo, tomu nic...a na toho se už nedostalo....;-)

A pomalu začnemě zkoumat další z Vašich otázek. S pozdravem FFF.

1 0
možnosti
Foto

Nepotěšil jste mě, Františku, Vaše zkoumání nedopadlo dostatečně sluníčkově. Doufám, že výzkum vlivu soplů na nárůst obezity obyvatelstva a s tím spojené civilizační choroby dopadne lépe;-)

1 0
možnosti
Foto

Hlavně ať to nekombinuje, mohl by ve finále vypadat tak blbě jako já;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Vy jste snad filosofující právník, či právo vykonávající filosof?

0 0
možnosti
Foto

Já bych si dovolila vložit další těžkou otázku:"Proč nelze zhubnout jen pomocí dietní myšlenky?"

3 0
možnosti
Foto

Asi zadržuješ sopel, bejby;)

1 0
možnosti
ZS

Jo, chce to umět číst, já si přečetla, že James Bond je "pasák" :-)))

1 0
možnosti
Foto

A tak to není úplně nepravda. Vy naopak umíte číst mezi řádky;)

2 0
možnosti
FF

Promiňte, začnu odspodu...prosil bych upřesnit, zda myslíte přebytky solárních elektráren či přebytky ze solárních elektráren? Děkuji, je to dost důležité, protože již v tomto bodě budujeme s kolegy rozsáhlý dialog ne nepodobný tomu, zda být či nebýt ;-)

1 0
možnosti
Foto

Původně jsem měla na myslí přebytky ze solárních elektráren. Chtěla jsem tím naznačit, kudy by se mohly vést debaty o problémech s přebytky celých těchto elektráren. Pomůže tato odpověď Vašemu debatnímu kroužku?;)

1 0
možnosti
Foto

Já bych měl ještě doplňující dotaz na Vaše theologické thema:

Pokud se čert rozhodne žít v sudu, stane se z něho sudokopytník?

Vašemu panu bratrovi přeju hodně štěstí při studiu - ať už si vybere fildu, práva nebo sudoku.

2 0
možnosti
Foto

Hmm...zajímavý problémek :)

1 0
možnosti
Foto

Velmi zajimave dotazy. Takze poporade.

1. Buh by Allaha vyhrat nechal.

2. Protoze zvirata nepouzivaji mobil.

3. Pocet zivotu by se umerne zvysil, ale kazdy z nich by byl umerne kratsi. Navic by se rychle dostal do sklenice s lihem.

4. Kazda, ktera se rozpadne

5. Pokud vim, jsou to zeny, ktere Bonda neustale obtezuji, takze Bond je vlastne obet. 6. Zbavte se tezkych myslenek 7. Ano, prebytky energie ze solarnich elektraren udelaji z kazdeho dne slunickovy den. Ale jen svym majitelum.

0 0
možnosti
Foto

Skvělé odpovědi, Vy už máte Fildu za sebou?;) Jen s tím Bondem jsem na pochybách, mám dojem, že ja oběť se tváří příliš spokojeně;)

1 0
možnosti
Foto

Já tu byl - filozof amatér. Držím bráškovi palce, aby mu v sudu fungovalo topení, případně KLÍMA. R^PALEC PRO BRÁŠKU...

1 0
možnosti
Foto

Děkuji pěkně, bratrovi vyřídím!:-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Že ty se na tu fildu připravuješ s ním! ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik