Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všichni nalezlí u Boháčka a tady se diskuse potápí.

0 0
možnosti
Foto

No bodejď, když se tam kluci pusinkujou. Sodoma a Komora!

0 0
možnosti
FF

Mě to tak vzalo, že jsem až chytil stesk a musel si stopnout přívoz v Tróji.

4 0
možnosti
Foto

To říkal nějakej Odysseus taky a ještě se nevrátil.

4 0
možnosti
Foto

Když jsem v textu zahlédl slovo "racci", tak jsem si - s přihlédnutím k titulku - myslel, že to bude o italské kuchyni. Pasáž o natrávené trávě mě ale utvrdila v tom, že odtud (naštěstí) vítr foukat nebude.

Vaše svěží noveletta prošpikovaná neotřelými kosami mi ovšem vnukla myšlanku jak financovat rozpočet naší vědecké skupiny. Budeme provozovat oslí stezku na Ještěd!

V oslanecké sněmovně si vybereme nějaké statné lichokopytníky s dobře vyvinutou kýtou a vůbec nemám strach, že nebude kam plácnout. Koneckonců oslanci jsou na plácání zvyklí, takže ušetříme za náročné předprovozní školení. Aktovky vyměníme za postroje, mobily za náhubek a vzhůru na vysílač. R^

4 0
možnosti
Foto

Výborný zlepšovák, kolego! Je jednoznačný fakt, že lichý je mezi oslanci každý jeden a půltý kus. Jen mám pochybnosti, zda budou dostatečnými tahouny. Osedlat by se dát mohli, pokud budeme vybaveni dostatkem mrkve, budou i šťastně hýkat, ale potáhnou? Před spuštěním reklamní kampaně navrhuji okus. Totiž, pokus!

3 0
možnosti
Foto

R^ Jo, strýček osud to je střelec... A když se k němu přidá někdo, kdo ti dá něco takového za odměnu, trest je na světě ;-)

3 0
možnosti
Foto

No jo, hrůza, děs a utrpení;-)

1 0
možnosti
Foto

Strávil jsem na Théře také nějaké chvilky...a bylo jich málo, někdy si zopáknu :) Pár oslů jsem tam také poznal ...dvounohých :)

1 0
možnosti
Foto

Dvounozí jsou mršky, děsně rychle se množí. A vlezou úplně všude...:-)

1 0
možnosti
Foto

Karma za blogR^, to jako jo, ale přesně z takový týdenní dovolený bych se zbláznila už druhej den, ne-li dřív....:-)

2 0
možnosti
Foto

Oni naštěstí Italové mají v kapse argument jak víno - víno a jídlo. To se pak dá snést :-) Ale sama od sebe bych si to taky nevybrala, to ne že jo.

1 0
možnosti
MB

;-D Mám podobné skúsenosti z Indie - od jazera vo výške 3,800 m na jakoch až do výšky 4,000 metrov nad morom. V polovici som to vzdal, lebo šlo o život. A najlepšie bolo, keď som o tom písal článok pre jeden časopis, tak to redaktor nepochopil, že jak je zviera a napísal, že zážitkom bola cesta do 4,000 metrov na kajakoch ;-) Tak som si predstavil, ako tam pádlujem na vysokohorskom chodníku v kajaku...

4 0
možnosti
Foto

;-D Ta představa, jak si to mastíte do kopce v kajaku a furt Vám vrtá hlavou, že někde se vloudila chybička...;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Zuzanko, od příště Vám budu karmovat jen inkognito, abych Vám sem netahal špínu, která je na mě alergická. Pokusím se tyto tvory natáhnout na svou mailovou adresu. Tam budou mít možnost si to se mnou rozdat aspoň slovně, když už nemám možnost jim naplácat. Na FB Vás sleduji a lituji, že se musím držet stranou, abych Vám tam nedělal nepříjemnosti. Je několik málo jedinců, kteří jsou zřejmě na mě alergičtí, asi proto, že mají strach, nedožít se mého VJEKU. Přeji Vám šťastný život v kruhu rodiny. Má EM je pod mou blogerskou fotkou. R^;-D

0 0
možnosti
Foto

Horste, přece se nenecháte zastrašit!;-)

1 0
možnosti
RE

Tedy prožít i takovouto sudokopytnickou absurditu s humorem a nadsázkou.....Smekám!! Další ,,lichokopytnický" program už zní lákavěji. Přítelkyně chce stále na Santorini, tak alespoň vím, co mě čeká:-)

1 0
možnosti
Foto

"Takový to muselo dát práce a přitom taková blbost." (Pelíšky);-D Díky!

Santorini je kouzelné, hodně se mi líbil i Mykonos. Ovšem doporučuju nejezdit dopravním prostředkem s tři tisíci osmi sty kamarády. To je na ten ostrov přesilovka:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik