Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

R^Jako obvykle, pozdě ale přece (tedy co se týká mé osoby).....jen bych rád připomněl a upřesnil, i když doporučení bylo zapomenout, ale myslím, že je to tak trochu k tématu. Spáčilka totiž nehraje pexeso, nýbrž trojpexeso, což jí trochu komplikuje život neb i po nálezu druhé kartičky Jima, stále nemá vyhráno.

Jinak z nadpisu a článku vlastně vyplývá, že co Čech, to kritický muzikant.

4 0
možnosti
Foto

Já zase nejraději hraju filmové šedesátičtyř-pexeso, kde je na odvrácené straně kartiček 64 stejných tváří Vinetoua. V této hře jsem již dosáhl černého pásu a chystám se na simultánku s Gary Kasparovem a psem pana Foustky.

4 0
možnosti
LN

..k finále přeji...zlomte vaz....;-)

4 0
možnosti
Foto

Za to se nemá děkovat, takže to nebudu riskovat...;)

3 0
možnosti
Foto

A nebudu považován za člena štábu, nebudu -li dostatečně kritizovat vaše "pitchoviny" a prostě jen zmáčknu příslušné tlačítko?

1 0
možnosti
Foto

Nikoliv! Za muže hovoří činy.Děkuji upřímně!

0 0
možnosti
AS

R^R^R^Nejake narocne cteni na sobotni odpoledne. Zaslouzis si byt vitezkou. Prima.

1 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, žes to přes to přečetla :)

Milé, díky. Teď stačí najít disciplínu, ve které by se to mohlo povést. :D

0 0
možnosti
FS

Tak schválně, Zuz:

Tento článek je epic fail a děsná peetchovina.

PS: právě jsem se vrátil z restaurantu v povznesené náladě, sjel jsem i lajnu kokeše, brko a piluli éčka čili bobuli, takže jsem predestinován rozdávat radost všem člobrdům R^

1 0
možnosti
Foto

Máte talent, Františku! To se pozná trénink ;) Po takové večeři jste sice asi mrtvý, ale o to budete slavnější.

0 0
možnosti
Foto

V dávných předávných předinternetových dobách - sám nechápu, jak jsem tenkrát mohl žít - se jedna z mých středoškolských slohových prací nazývala "Kritika kritika." Dnes vidím, že madam Vychrtláková díky pobytu v Liberci nasála Šaldova ducha a mé kdysi pronesené heslo "Co Čech, to kritik" díky ní opět žije.

Což nic nemění na tom, že některé nově se objevující významy slova "pregnantní" jsou poměrně interesantní.

1 0
možnosti
Foto

V podstatě jen pokračuji v Tvém odkazu, ať to svět ví!

Moje pojetí slova pregnantní je přímo těhotné inovací, není-liž pravda?

1 0
možnosti
MV

Co si nejvíc přeju po celodenní šichtě? Pořádnej gáblík, frťana slivky a usednout s mastnou hubou a pivem k internetu. A pokud je tam nový blog od Zuzky Hubeňákovic, tak je pohoda dokonalá. A tenhle se velmi vyvedl ;-DR^. Chcete-li se překonat, zkuste příště rozebrat nějaký komentář na ČSFD od človíčka z přezdívkou Verbal. Upozorňuji, že je to čuně, ale občas pobaví. Jeho hodnocení k filmu Padesát odstínů šedi doporučuji přečíst na lačno ;-).

4 0
možnosti
Foto

Jo, ta jeho recenze nemá chybu;-DR^

1 0
možnosti
Foto

J95a10n80a 21M80a88j97o68v71á

27. 2. 2015 20:02

Tedy...kritika kritiků. Smekám. Znamená to totiž rozsáhle systematizovat a sumarizovat rozsáhlý soubor dat. Vhodné by rovněž bylo rozdělit kritiky do tříd, podobně jako například ptactvo. Těším se na pokračování tohoto tématu;-)

2 0
možnosti
PP

P47e30t21r 23P52e64t38r12o38v

27. 2. 2015 21:25

Kritika kritiky čili metakritika. Nic novýho pod sluncem.

0 0
možnosti

Jak laciné! Autorka se uchýlila ke kritice kritiků, kritizování kritizovaného. Trapně opsala kritiky jiných kritiků, a dorazila to trapným nimráním se v terminologii, která je jí naprosto cizí. Zdá se, že zrodila - z prededestinace - nová nádějná krirička! ;-D;-D;-D

 No tak, jó! R^R^

2 0
možnosti
KT

je zkrátka nejlepší. když je laciná. tedy tak to chápu já, jestli to funguje u suprůhyprů, proč ne u kritiků?

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za skvělý úvod do problematiky překladů z češtiny do češtiny. Metodika popsaná v článku mi snad umožní konečně rozšifrovat kritický příspěvek se kterým si lámu hlavu již několik týdnů:

"V blogu Co Čech to kritik pošle nenarozená myšlenka svou matku do minulosti aby ji splodila, což je samozřejmě naprosto epický fail, pokud ovšem autorka není Ema Prededestinová. V tom případě by však zmíněný akt nedával žádný smysl ani na pozadí autorky."

A ještě technická poznámka: "fuj" se neskloňuje, ale časuje - fujuji, fujuješ, fujuje (a v japonštině je to ještě komplikovanější - fujujima, fujoshi, fujitsu)

4 0
možnosti
KT

;-D no, nevím. slyšela jsem něco o Fuji Jamě, myslím, že to zrovna renovovali kanalizaci. má to nějakou souvislost?

2 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik