Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bez samostatné kategorie "IVL" do toho nejdu ;-D

0 0
možnosti
Foto

Není problém, na zasedání představitelů ABY je možno tuto kategorii předložit ke schválení. Je ovšem nutné kategorii obhájit. Jedná se snad o Intuitivně Velmi Lidské blogy? Nebo došlo k nepochopení Vaší ďábelské strategie;-)

1 0
možnosti
Foto

Cuk mi koutek...tedy dobrý;-)

1 0
možnosti
Foto

I pro Vás, Vy divochu, máme na universitě místo!

1 0
možnosti
Foto

Tuším, že v příštím pokračování bude rozebrána i kategorie BD - blogy (úplně) debilní.

1 0
možnosti
Foto

Berete mi to z prstů, Martine, jen jsem jako závažná vědkyně chtěla použít termín "diskutabilní";-D

2 0
možnosti
MB

.......... (som fotograf) ...

4 0
možnosti
MT

To je zajímavé, že kategorie sexuálních náruživců má zrovna zkratku pro bovinní spongiformni encefalopatii (google - cink). Nicméně myslím, že byste ji měla změnit na BNSE (písmeno N zde zastupuje slovo narativní - pro méně zdatné to znamená, že o tom psavci pouze žvaní), vyhnula byste se té dehonestující zkratce BSE a lépe by to vystihlo podstatu. A připište k ní klíčová slova Šesták, Hermánek.

7 0
možnosti
Foto

S těma že se mám dělit o kategorii?! Nikdy! Důrazně protestuju!!! :-)))

1 0
možnosti
FF

:-)A tak přeci jen,..po podrobném prozkoumání navrhovaného materiálu jsem si všiml, že jednotlivé sekce blogerské abecedy se často prolínají či vytvářejí zvláštní rovnicový vztah, např. BSE = BC´´ + BF + BN´ + BP´ a podobně...a dokonce i s případným koeficientem (´= jakej byl, takovou potkal;) nebo ( ´´= šel tam, nevěděl kam)

A jak vidno, dle příspěvků, zájem na universitě je dostatečný, a tak i případnému rozšíření blogerské abecedy, zdá se, nic nestojí v cestě

Na závěr mi dovolte dodat, že na blogu idnes už bylo jak soli třeba takových zanícených blogerů novátorů, jako jste Vy.

3 0
možnosti
Foto

Signifikantní potřeba vědeckého zpracování blogerského prostředí je zavazujícím cílem mého vědeckého snažení. Odvažuji se tvrdit, že jako pionýr v této oblasti jsem povinna zvýšit kvalitu předkládaných textů jejich rozřazením, označením a v určitých případech vymazáním. 

Za Vaši poslední poznámku děkuji, upozorňuji však, že k ní nebude přihlíženo při rozdávání kreditů.

1 0
možnosti
Foto

Napadají mě ještě blogy BX - tzv. trojité axly (blog, blog vysvětlující původní blog, blog ufňukaný, že nikdo nepochopil předcházející dva blogy....):-)

3 0
možnosti
Foto

Docentko Medková, děkuji za Váš příspěvek. Ukazuje se, že jste pro obor zapálena a věnujete se samostudiu, což zvyšuje pravděpodobnost Vašeho přijetí.

1 0
možnosti
FF

;-D;-DR^...vidím, že zde bylo již skoro vše řečeno a klíčová slova téměř vyčerpána.....proto se pro tentokráte zdržím komentáře..

1 0
možnosti
TS

Má to pánbů na světě všelijakou čeládku, že?! ;-D

3 0
možnosti
Foto

Bodejď, všude se to jen hemží samejma zmetkama. Já to říkám furt, a nikdo mi to nevěří... :-)

0 0
možnosti
Foto

Hledal mě tady někdo...?;-D

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane, Vaše příspěvky do světa blogerů jsou vítaným předmětem zkoumání celé fakulty po Vás pojmenované. Přesto si dovolím tvrdit, že Vás nikdo nehledal, a přesto našel. Což je natolik šokující, až je to zpracování hodné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik