Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Šmankote, hlavně nebýt v příštím životě slimákem. Když si představím, že by mě má oblíbená blogerka vosolila....už teď se cítím rozpuštěně;-(

2 0
možnosti
Foto

Slimákem se být bojíte a diskutérem ne? Tady to přece taky tu a tam někdo pěkně "vosolí";-)

2 0
možnosti
DK

Moje maminka slimáky sbírá, zároveň s psími exkrementy, každé ráno do pytlíku, zaváže a vyhodí - připadá mi to jako dobrá pomsta...

Já žádné hosty k zahubení čehokoliv zeleného nepotřebuju, vystačím si celkem sama :-P. Ale palce v boji držím.

1 0
možnosti
Foto

:-) Tak tomu říkám pomsta!

0 0
možnosti
KT

mám psa, mám i (tedy přesně vzato dcera má) kocoura. nedosti na tom. mám krtka, který je sviňa tak pilný, že tvoří v tempu 3 krtince za odpoledne do výše kolen, mrcha jedna v kalhotách s kapsičkami. mám hryzce se specializovanou dietou požívající pouze v zahradnictví zakoupené rostliny. mám kosa, který tahá ze záhonku sazeničky. mám obézní slimáky. ale nevzdávám se, šlapu na ně. tedy na slimáky. ostatní mluví, ty vraždit neumím. zahradničit je holt práce pro celé ženy. s pozdravem: ať vám trávník roste!

1 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že pes i kocour by měli mazat do výcvikového tábora. Vždyť takhle to vypadá, že s hryzcem a krtkem o nedělích vykládají pasiáns! Slimáci jsou zlí, blbí ... ošklivá věc. Někdo by jim to měl říct, třeba s pláčem "nikdo mě nemilujeeeee!" odtáhnou do Německa.

2 0
možnosti
MK

R^ Jo, dobrý. Ale ani humorná popiska nemůže zastřít tu bezmoc; nevím sice, kdo Vám tu Vámi popsanou dírku vyrobil, ale troufám si tvrdit, že i profesionál na dírky by u mne nepochodil; dle všech úkazů mám co dočinění s klasickým hryzcem větších rozměrů; kam se hrabou (doslova) myši nebo krtci. Nejen kytky nebo zelenina, ale i obyč trávník je zdevastovaný tak, že se ani nedá posekat. A každá rada drahá.

A vy, Zuzanko, do toho s humorem. No, uznejte, že to je unfér.

1 0
možnosti
Foto

A to já si zapřeháněla. Ve skutečnosti je nám velmi dobře jasné, že myš by takovou lochnu neudělala ani zaměstnaná u Metrostavu. Abych pravdu řekla, už se i trochu bojím vycházet ven. Ta věc zlá žravá je jistě minimálně hryzec. Nebo olgoj-chorchoj. Jinak to nevidím.

3 0
možnosti
MJ

Milá Zuzano,

Bagrista kecal. Jsem také z Moravy, bydlím u České Lípy a mám broskve. A jaké (možná je to tím, že rostou vedle žumpy...). Jinak se mi na slimácích líbí, jak dokázali sjednotit národ. V průseru to umíme, to už o sobě víme...R^

1 0
možnosti
Foto

Magdo, jste mým světlem na konci tunelu! Nevzdám to! Děkuji za tu naději!R^

0 0
možnosti
Foto

J21a84n 70D42l10o45u73h73ý

16. 4. 2015 9:30

(jeden mírně sluníčkově nekorektní) -  jdou takhle tři slimáci a ten vlevo najednou bouchne.. ten uprostřed je z toho vykolejenej a tak se ho ten v pravo snaží uklidnit: klííííd.. to byl asi ňákej muslimák..

3 0
možnosti
Foto

To sis pod sluníčkový blog dovolil dost!:-)

0 0
možnosti
PM

A ještě štěňátko, lidi maj přece rádi štěňátka.

To jenom trapná reakce na reklamu z nejmenované TV a Vám plná podpora růstu bylinek ale to je jenom závist neboť mne uhyne i zakoupená pažitka.Na druhou stranu se umne daří kytkám nad kterýma kroutí i botanik hlavou. A včil mudruj...;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Jste geniální inovátor a intuitivní florista, to je jasná věc. Pošlu k Vám Novu, oni to pak nějak hezky vysvětlí;-) Jako tenkrát, kdy přišli na to, že voda v mrazu mrzne.

1 0
možnosti
VC

Dobrý večer, k pěstování rododendronů ještě doporučuji azalky:-) (jsem z Liberce), dál konifery, kanadsky boruvky a dal ??? sedmikrasky, narcisky,macesky....a slimouse jen sbirat???  drzim vam pesti:-)

1 0
možnosti
JR

J15a94r89a 20R46a94n43k

16. 4. 2015 0:18

Slimousi miluji pivo, staci miska nealko a nebo cesticka ze soli, na soli se rozpusti:-)

0 0
možnosti
PF

Nádhera; díky a Karma  :-)

0 0
možnosti
Foto

Kdybys měla málo slimáků, tak se stav - mám tu taťku, nějakého ti hodí! ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik