Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Jo a oprašte si místo na polici...;-)

0 0
možnosti
Foto

Ale jděte, dneska jsem uklízela, že by tam byl zas prach?;-)

0 0
možnosti
Foto

Můj dvouroční pubertální pobyt v Liberci jsem si vychutnával na prknech kolem Ještědu anebo jsem byl mezi těmi dvaceti uřícenými. V tom jsem byl tak dobrý, že funkcionáři jednoho klubu na mně chtěli abych západ zaměnil za sever. Z kraje KV se mi ale nechtělo...

0 0
možnosti
Foto

Tady se prostě sportovci ocení víc, než pseudomalířky:-)

0 0
možnosti
PP

P78e73t26r 26P25e96t80r94o52v

17. 1. 2014 15:31

Na jinde uvedenou výzvu reaguji zde, vy už si s tím poradíte, paní Zuzano. Čtu (zatím), nekomentuji, nemiluji, nelíbí. Ale kdo jsem, abych komukoli radil. Nic si z toho nedělejte, své čtenáře máte, jejich celá fůra. A nezapomeňte - s plným břichem houby zle.

0 0
možnosti
Foto

Tušila jsem to! Co se dá dělat...na uražený blogýsek to asi nebude, ale doufala jsem, že byste se aspoň občas pousmát mohl. Byl jste u počátků, třeba nebudete u konců, ale takový je život...

0 0
možnosti
PP

P32e48t23r 77P48á18l22k17a

17. 1. 2014 14:13

jako jeden libercký patriot se studeným čumákem dávám R^, jen nechápu ten váš počáteční despekt k našemu městu.

Sice nejsem nezaujatý, ale hezčí město než Liberec u nás neznám (na základě mnoha cest po ČR bych do druhé ligy z větších měst zařadil Olomouc, Prahu a Budějovice, do pralesní potom Brno a Ostravu)

1 0
možnosti
Foto

Je to moc do kopce, nebo prší. A v centru je na můj vkus dost zdevastovaných budov. A severská architektura (teď nemyslím Ikea) mi moc nesedí. To já nejradši Český Krumlov (bez turistů), Loket, Rožnov a samozřejmě skvost mezi skvosty - Poličnou u Valašského Meziříčí;-)

0 0
možnosti
FF

:-)Ta filozofická poznámka, že prachy vyšly z módy, stojí za hlubší zamyšlení, bohužel však tentokráte mám času pomálu a tak jen krátce. Já osobně mám zkušenost, že lidé na severu Čech jsou teplejší čumáci než na severu Moravy, ale je to pravděpodobně jen otázka počtu styků a procent z toho odvozených. Je krásné potkat člověka, jakého jste potkala Vy a věřím, že je jich pořád dostatek....a momochodem k severu v posledních dobách poměrně dost tíhnu.

1 0
možnosti
Foto

Je tam i dost liščích čumáčků:-))

0 0
možnosti
Foto

Velmi děkuji. Za zážitek osudu, za komentář Votoooooovi!;-)

0 0
možnosti
Foto

:-)Hezký zážitekR^

Je tam krásně, je!:-)

2 0
možnosti