Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

erben3

1. 2. 2009 15:24
.

No jo, no. Slováci holt potřebují plnit státní kasu, a tentokát už "tvrdými". To jste slyšel o tom zátahu tamních dopravních policajtů na Čechy v Česko-Slovenském pohraničí před pár lety? Měřili rychlost na "čtyřicítce" a sbírali auta s českými registračními značkami, kteří rychlost překročili. Svých spoluobčanů si nevšímali. Takže obětí se stal můj kamarád, já o měsíc později (jel jem 52 km/h, značka byla za stromem a já jí přehlédl) a bylo to za 2000 SK. Byť mi to vyprávěl a já si tudíž marně dával pozor. A o dalších lidech jsem slyšel. Prostě Na Slovač už nejedu, stihl jsem jí naštěstí procestovat zavčasu křížem krážem autem i na kole, a v Evropě jsou i jiné zajímavé destinace.

0 0
možnosti
BP

pavelthelong

1. 2. 2009 11:50
nevidím důvod

proč taková opatření považovat na přitažená, nebo dokonce přetažená za vlasy. Současné všeobecné "sr..í" na běžné zvyklosti a na slušné chování si prostě vynutilo odpověď, bohužel jenom na Slovensku a ne také v Čechách. Za sprosté oslovení policistů v SRN byl např. bývalý fotbalový reprezentant Stefan Effenberg odsouzen k pokutě 100.000 eur . soudce vzal v úvahu společenský dopad činu (Effenberg jako vzor pro mládež atd...) A špunty v uších, pokud se dostanete na silnici? I dítěti z 1. třídy ZŚ musí být jasné, že některá auta (sanitky, polici, hasiči) nepoužívají výstražné zvukové signály jenom pro srandu králíkúm. A opravdu vyndat si sluchátka z uší je možná hodně práce, skoro jako rozhlédnout se při přecházení vozovky8-o.....třeba Vás to jednou zachrání před kontaktem s předním nárazníkem hasičského auta. Hezký den

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

1. 2. 2009 21:29
Re: nevidím důvod

Pravda! I kdyby to melo zachranit jeden jedinej zivot!!!

-

Osle...

0 0
možnosti
LL

Blbec z Xenemunde

1. 2. 2009 11:28
xxx

Přetažené sou leda oni :-P 

0 0
možnosti
JL

Kapitán Hollister

1. 2. 2009 11:23

tak jako zásadně chápu vo co jim jde-tvůrcům toho opatření na Slovači ale taky uznává stanovisko Tvoje, že v případě nutnosti sundávat sluchátk az uší při každém přechodu přes vozovku je už docela obtěžující. Jak z toho vybrejkovat.....třeba když to převedu na praxi, tak jestli je na Slovači stejně aktivní a fantasticky početná dopravní policie, jako v ČR, tak se neni čeho bát ;-DNo prostě jedna věc je vyhláška, zákon, předpis, druhá věc je jeho praktivké naplnování, ju? TZakže já bych se tim nezabýval.

0 0
možnosti
RB

erben3

1. 2. 2009 15:26
Re: Nó

Kdepak. Obávám se, že Jánošíci v policejních uniformách jsou aktivnější než česká policie.

0 0
možnosti
JR

honzarov

1. 2. 2009 11:07
No jo

Topolánek by už neměl jezdit na Slovensko, jinak ho ten fakáč vyjde na pěkný balík. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Literární, filmový, hudební, divadelní, snad i výtvarný fanoušek s nepříliš tradičním náhledem na věci.