- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jinou zkušenost. Mé kdysi pečené cukroví mělo mírně šokující design, ale chuťově bylo k sežrání :-)
Ještě se dená jíst - dá se jít - už se nedá jíst. Ty okurky bych směle zařadil do té třetí. Řídit se jen chuťovými pohárky je volovina. Člověk dneska spase i ochucené PVC. Zajímavé je, že i třeba taková blbá kráva pozná když je tráva něčím postříkaná a nesežere jí, i kdyby jí měla přímo u huby. Věřím tomu že si někdo může pošmáknout na nahnilé okurce. Proč ne, když si si nikdo nestěžoval na maso s Hypernovy s prodlouženou dobou upotřebení
Tak to s těma třema fázema znám taky. Hlavně u těstovin. Kolikrát se to stane u nějakýho druhu co ještě nevím jak odpovídá čas na obalu skutečnýmu času jak dlouho se mají vařit. Nejdřív: "Jauvajz, můj zub!" Tak to ještě chviličku povaříme, ať to je al dente. Pak jako naschvál zazvoní telefon, člověk se zapomene (nebo ho vytočí "krátký průzkum") a z výborných těstovinek máme... jakousi nechutnou kaši.
.. nezapomenu, když náš domácí na dovolené nemohl pochopit, že chceme "nezralé" zelené okurky.. (a karma Tobě)
to vypadá, jako by ho už předtím někdo užil...
se, hochu asi hodně nudíte.Jsi tento důvody k naspání této slátaniny neumím vysvětlit.Vemte kolo a radši se jděte projet