Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

kraken

7. 3. 2009 19:45
nize uvedeve komentare zen

se docela podobaji azoru memu i me zeny. Vsechny casopisy jsou na jedno brdo, co se tyce tematu, vsechny jsou ale reklamni periodikum (protoze tam uvadeji ty prave IN veci - obleceni, parfemy, pradlo primo jako znacky nebo konkretni vyrobky...). Vetsina clanku je bud inspirovana nejakym bulvarem v jine zemi a nebo bohapuste vycucane z prstu. Otazka je - jak je mozne, ze prosperuji? Ze se uzivi? Vzdyt je jich mraky, pri souctu cen za mesic je to hezka sumicka. Kdo je teda kupuje?

U muzskych je to totez, ale je jich alespon min (porno nepocitam, to je sice prevazne muzske, ale ne zcela, slysel jsem, ze "ctou" i zeny a nebo pouzivaji pary ke zpestreni).

PS: jednou jsem ve Studen Agency nafasoval Maxima. Pak jsem videl nekde v kine jeho reklamu. Se sloganem "Maxim - je tak blbej, az je dobrej" se da souhlasit jen z pulky. Te prvni.

0 0
možnosti
W

Wendolene

7. 3. 2009 17:10
Ono je to jedno

Cosmopolitan, Elle, atd. Jak uspokojit partnera co nejlepe, Jake krajkove pradylko na sexy noc s Valentynem, Jak nestravit deset hodin pripravou vecere, atd. atd. Blabol nad blabol plus psan v extra otresne cestine plne anglickych patvaru. Zenske casopisy uz davno nectu a je mi lepe, misto toho sahnu radeji po dobre knize.;-D Casopisy specialne pro muze plne fotek nahotinek ci bez nich zase mluvi o obleceni, autech, jak vychazet se sefem, jak najit bod G a uspokojit partnerku...stejne blaboly jako pro zeny, v blede modrem.

Ona dnes je jeden z nejhorsich casopisu, plny vymyslenych problemu a naivnich slepicich povzdechu. Slepice, sbalte toho nejvetsiho kohouta anebo Jak se stat nejzadanejsim kohoutem - to je soucasny tisk.

0 0
možnosti
V

Vikina

7. 3. 2009 17:56
Re: Ono je to jedno

Gwendy, R^R^

0 0
možnosti
MP

MARKETA11

7. 3. 2009 17:02
časopisy pro ženy / pro muže

Sama ty "ženské" časopisy nečtu, protože mi nepřipadnou vůbec objevné. naopak. je to buď (ELLE, Marriane a pod.) snůška šovinistických povzdechů "no jo, chlapi", spestřená několika tipy, jak tyhle chlapy "ulovit", sexi prádélkem, jak mít nejlépe tři (jednoho doma na udržování krbu, druhého v práci na udržování kariéry, a třetího tak do počtu na udržování sebevědomí), nebo v horším případě (Ž a Ž, Překvapení) skutečně barvotisková záležitost o tom, jak je ONA chudinka, a jak to dobře dopadlo, dále rozhovor s celebritou, o kterou zakopnete jedině v seriálu, ofcourse, proloženo křížovkou o ceny a několika recepty dle ročního období. Ženské časopisy mi připadnou stejně zbytečné jako "pánské" časopisy tipu Men's Helth nebo Playboy.

Když si chci přečíst časopis o knihách (Labyrint), o umění (Ateliér), o historii (D a S), o cestování (třeba Koktejl), o zajímavostech techniky, nebo o politice. tedy takové, u kterých nezáleží na tom, zda ho bude číst ženská, nebo chlap. a něco se z nich dozvím

0 0
možnosti
G

Gmur

8. 3. 2009 15:47
Re: časopisy pro ženy / pro muže

To blbe ctete nebo nectete vubec. Elle je zcela komercni casopis i kdyz tam opet vyjde zajimava reportaz.  Alespon to tak bylo drive ve francouzskem orginale.

Marienne povazuji za vyborny, seriozni casopis. Zadne takove povzdechy jake popisujete jsem tam zatim nenasla.

Ostatni casopisy tak neznam.  Prave proto ze treba Marianne ma svoje publikum vedome zeny, tak pise o jejich zivote (vareni , bydleni) a problemech. Nedavno tam byla reportaz "Bydlim s architektem". A to sovinisticke neni. Naopak.

0 0
možnosti
KK

Lisinha

7. 3. 2009 15:19
Čtla jsem takový názor...

.. že ženské časopisy dost žen iritujou vším možným, ale jsou čteny, protože jsou jedinou autenticky ženskou popkulturou. Nechci tady hřímat, jak je svět vůči ženám nespravedlivý, ale z jistého úhlu pohledu je to s tou autentickou popkulturou pravda.

Nablblé časáky pro chlapy jsou taky, iksmen tady na ýDnesu, třeba. Nebo takové ty o autech, co mají na obálce to Ferrari, na kterm sedí skoro nahá kozatice.

Jo, a od doby, co jsem poprvé viděla časopis Žena a život, který je doknale blbej, tak čekám, až se objeví revue Muž a smrt, kde bude všecko to, co v těch ženských časácích není. Třeba něco o módě a o životě - ne o tom, jak být sexy a nakoupit si kuli tomu nový kopec hadrů a jak sbalit chlapa z vedlejšího kanclu.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

7. 3. 2009 15:11
Tak napiš Janisovi.

Ten ti poradí kde splašit časopisy pro gaye:-)

0 0
možnosti