Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IO

Ilona Ondráčková

11. 2. 2009 8:01
pohodlné nálepky

Ksicht Vám prozradí pravdu o ksichtu nebo o práci plastické chirurgie. To je asi tak vše;-D

0 0
možnosti
N

nike

11. 2. 2009 6:41
Ksicht?

Tak úplně nesouhlasím, ano uričtě mnohé obličej napoví, ale je to jen malinký zlomek do duše a je to matoucí zlomek. Obličej v nás vyvolává představy na základě našeho osobního hodnocení a tudíž to není úsudek směrodatný a rozhodně na něj nelze spoléhat. Kromě toho mnozí z nás nosí masky, jsou to masky bez výrazu, ale tím samozřejmě nemám na mysli kosmetické zásahy, které tyto zásahy výrazně ovlivní mimiku. Chudák Quasimodo v politice by asik moc šanci se svým "ksichtem" neměl.:-)

0 0
možnosti
MH

mona m.

10. 2. 2009 21:24
vážně?

Tak to by mě zajímalo, co si myslíte o blogerce MONĚ MARŠÁLOVÉ? ;-) Myslíte třeba, že její foto na blogu je SKUTEČNĚ její foto?? ;-)

0 0
možnosti
PH

qwestopfive

10. 2. 2009 22:24
Re: vážně?

Je klidně možné, že foto u blogerky Moně Maršálové je skutečně její, typnul bych si, že jej pořídila u profesionálního a hlavně uměleckého fotografa, který si libuje v černobílých fotkách, které samozřejmě doplňují umělěcký  nádech.

Jestli Vás zajímá, co si myslím při pohledu na onu fotku, tak mě nejdřív napadlo, že její vlastnosti jsou, že je tajemná, podezíravá, ale může být při rozhovoru zajímavá, samozřejmě, že intelegentní. Způsob, jak je vyfocena - tedy jak na fotce vypadá mi přijde jako "typická" spisovatelka, která sedí u (třeba) psacího stroje, při smolení svých literárních řádků kouří jednu cigaretu za druhou, což ji možná dodává inspirace při stylu psaní.

Můžu říct, že na fotce vypadá opravdu umělecky, a jak jsem se tady rozepsal, tak je určitě znát, že její obličej (nedovoluji si její tvář označit jako ksicht) na té fotce na ni ukazuje (prozrazuje) opravdu cokoli - vše...

Myslíte si, že jsou mezi námi takoví blogeři, kteří nám "lžou" do očí už tím, že mají cizí fotku?

0 0
možnosti
MB

brlayz

10. 2. 2009 21:23
Karma.

R^ Moc hezké! R^ Ten příspěvek pode mnou bych doporučoval ignorovat :-).

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

10. 2. 2009 20:29
A Já umím číst budoucnost!!!JSEM SYBILA!!!!!

Vsadím celý svůj plat 10.000?-Kč že VŠE je předem jasný ING.ARCH:odbornice má za úkol decentněji naaranžovat-nahekrovat-nakrást peněženky nemocným !ministryně blog http://hledejsmysl.txt.cz/clanky/54207/poplatky-v- cr![>-]

0 0
možnosti