Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

TristanTzara

6. 2. 2009 9:26
Di do vole prdele, Bango ty blbej sraci

0 0
možnosti
R

Raverr

6. 2. 2009 9:05
hehe

šprte!!! máš názory jak důchodce.

0 0
možnosti
EP

chassis hunter

5. 2. 2009 20:07
nez napsat tohle...

tak radeji nic...;-Dv posledni dobe se to nejak rozmohlo...ten kdo napise blog si snad mysli ze je "in",ze sezral vsechnu moudrost sveta a ze se zvysi jeho spolecenske postaveni,respekt a prestiz...leda tak ho...(Y);-D

chlape bez nahanet baby po venku,je to o moc lepsi nez sedet pri komputeru a lepit takove slataniny...:-P

0 0
možnosti
EK

Eles

5. 2. 2009 19:07
Je to pořád stejný.

Část mládeže vždycky mluví jako dlaždiči, protože to je v určitém věku in a hustý, přesně jak píšete. Za mého mládí by jste byl s těmito názory ukázkový outsider. To je přirozený vývoj. Horší je, když jim to pak zůstane. Na druhou stranu :) kvalitně se sprostě vyjádřit z těch nejspodnějších pater občas potěší i ve věku, kdy už člověk slovo "vole" ani nezná.

0 0
možnosti
FP

forhend

5. 2. 2009 19:01
A co tím chtěl básník jako řící???

8-o

0 0
možnosti
FP

forhend

5. 2. 2009 19:02
Re: A co tím chtěl básník jako řící???

a proč teenageři, proč ne puberťáci, adolescenti, dospívající???

0 0
možnosti
JM

djsano

5. 2. 2009 18:44
Chlape

Nezlob se na mě, ale moralizování o zkaženosti mládeže od člověka, který do mládeže patří je trochu moc silná káva. Kdyby tam nebyla tvoje fotka, tak bych tipnul, že to píše šedesátiletej důchodce. Myslím, že v časopise psycholigie by jsi našel článek i sobě. Odcizuješ se od skupiny, do které chtě nechtě patříš, což je je provej psychické nevyspělosti a osobnostní porucha. Na dospělácký kecy budeš mít ještě času dost, bejt tebou, tak se vyprdnu na ty nesmmysle co tu píšeš a začnu se chovat adekvátně tvému věku. Za 5-10 let budeš litovat toho, že jsi se nechoval trochu víc jako dítě. Protože ruku na srdce, jsi pořád ještě dítě. Moralizování a vyřazování sebe sama ze společnosti na tom nic nezmění.

0 0
možnosti
JP

Já_Brtník

5. 2. 2009 18:05
Volování

Volování obvykle slouží mluvčímu k získání  času, když huba předběhne mozek. Množství tažných zvířat je cyklicky a automaticky generováno na takovou dobu, než si mluvčí uvědomí, co chtěl vlastně říci. Pokud tedy vůbec něco chtěl, a měl na mysli, má li ovšem nějakou mysl. Nemá li , jeho řeč se skládá pouze z těchto fonetických vsuvek, vyslovovaných za účelem, aby nebylo ticho.

0 0
možnosti
T

twigy

5. 2. 2009 17:53
Woe, vo co de, woe :o))

Ale, ale, nechte toho, každá generace se chce odlišit od předchozí,... oblečením, frizurou, mluvou... Všechno je OK, tak to má být, tak to vždy bylo a vždy bude, howgh :o))

0 0
možnosti
VP

Vitas87

5. 2. 2009 17:39
A pointa?

Nevím, jestli je to tím, že jsem příliš mladý, ale zdá se mi, že Tvůj článek cosi postrádá. Že by pointu?

A dál mě trochu rozhodilo, že mluvíš o teenagerech ve třetí osobě, jako o nich, přičemž si myslím (vyveď mne z omylu, jestli se pletu), že jsi také teenager.

No a k věci: myslím si, že naše mluva jde s dobou. Svět se jaksi změnšuje, čas pomalu šlape na plyn a přijde mi vhodnější použít nějaký tý vulgaritky, abych vyjádřil, že se něco zrovna nedaří, než sáhodlouze popisovat fakt, že mě zlobí zamotaná tkanička. Nebo má člověk plný touze po inovaci používat poněkud zastaralé "Panenko Maria", "Kristova noho", "Panbíčku v nebíčky, ty to vidíš"? Ne, myslím, že ne.

Ale jinak cajk, chlape, no offense!

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

5. 2. 2009 17:32
Ty musíš být v kolektivu jistě oblíbený...

;-DRv[>-] Moralizování nad mládeží od důchodců tak nějak beru, ale od teenagera?? Postteenagera? Jsi tzv. šprt, co má "samý" a sprostě nemluví, aby si to pak všechno vynahradil později jen s razancí dospělého? Hihi..ty budeš kvítko!;-D:-PRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Literární, filmový, hudební, divadelní, snad i výtvarný fanoušek s nepříliš tradičním náhledem na věci.