Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

isamuel

18. 2. 2009 20:04
Hrudko vis o tom prd,

hlavne ze kolem plives! Zakaz zverejnovani odposlechu se tyka vsech odposlechu, ne jen politiku A vubec v tom mas trochu binec. Co si takhle nejdriv neco zjistit, nedej boze si tu novelu precist. Takto je to jen plane tlachani a nesmyslne obvinovani.

0 0
možnosti
SV

svetla666

18. 2. 2009 19:39
O tom by mohla taková nejdůůůvěryhodnější Iděs vyprávět!

Pár lidí také psalo o mazání elektronicky diskuzí a a rgumentů TADY :....a o zablokování nemluvě...!Rv[>-]KLIK KLIK a co CHCI to JE na očích že?;-D 

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 2. 2009 19:50
Re: O tom by mohla taková nejdůůůvěryhodnější Iděs vyprávět!

Poněkud si pletete pojmy. Provozovatel serveru má nejen právo kontolovat obsah, on je POVINEN smazat texty, které odporují našim zákonům. Jedná se především o paragraf 198 trestního zákona. :-P

Ale i když text neporušuje zákon, má samozřejmě provozovatel serveru právo text odstranit. Bez jakýchkoli omezení. Je to prostě jeho právo nakládat s vlastním majetkem. Kdykoli si můžete založit vlastní server a publikovat na něm cokoli, co není v rozporu s našimi zákony, ale když umožníte dalším lidem publikovat na vašem serveru, budete přirozeně chtít mít možnost odstranit texty, které jsou v rozporu s posláním serveru, jsou vulgární nebo třeba jenom hloupé. ;-)

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

18. 2. 2009 19:37
Nesouhlasím

Nebudu zde vypisovat proč, kdyžtak více zde: http://caraalsol.wordpress.com/2009/02/17/lini-novinari-a-odposlechy-politiku/

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 2. 2009 19:31
Vůbec nevíte, co píšete

Každý stát má utajované skutečnosti. Má na to klasifikaci, hodnotí materiály podle stupně utajení na důvěrné, tajné a přísně tajné.

Policejní odposlechy podléhají stejně jako spousta dalších materiálů utajení. Je to logické a naprosto správné. Je absurdní požadovat, aby novinář, který "odkoupí" utajovaný materiál, mohl ho pak beztrestně publikovat a ještě pokud možno zamlčet zdroj. K čemu by pak bylo takové utajení? Jedině aby si lidi manipulující s tajnými materiály přišli na nějakou tu korunu navíc.

A srovnávat utajování citlivých dat s komunistickou cenzurou? Tady je vidět, že ani NETUŠÍTE, co doopravdy znamenala cenzura. Kontrola textů hudebních skupin, divadel, zakazování knih i autorů, filmů, jejichž protagonisté emigrovali. Právní postihy za držení a rozšiřování zakázaných tiskovin.

-

Jste student, tak studujte. Než něco napíšete, ověřte si, o čem to je. Chybí vám zkušenosti, musíte to dohnat pečlivou přípravou. Jinak jsou vaše příspěvky jen hloupé slohovky bez obsahu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Literární, filmový, hudební, divadelní, snad i výtvarný fanoušek s nepříliš tradičním náhledem na věci.