Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jelínek

15. 4. 2010 14:42
Posílám dál

Proč je článek s tak důležitým obsahem přesunut sem do Hyde parku???

Připojuji se k výzvě a posílám dál.J.SteidenR^8-o

0 0
možnosti

alex hart

22. 3. 2010 14:12
Vo co vám proboha jde? -1-

Píšete, že 20 let jste potřeboval k tomu, abyste zjistil, že "... se zmítáme v začarovaném kruhu lží a polopravd."   A kolik dalších let budete potřebovat k tomu, abyste zjistil, že ta svoboda je velice iluzorní??? Možná jako muzikanti máte odlišné vnímání světa. Zkuste se na svobodu zeptat někoho, kdo denně chodí do práce!!! Nebo tvrdě podniká, aby se prosadil. Jo svobada je, ale jako byla vždycky, je i dnes jen vocaď až pocaď. A teď by se mohlo velmi dlouho diskutovat, vodkaď až pokaď je to skvělý, vodkaď kam prakticky veskrze k ničemu a v čem jsme si tedy s tou svobodou doopravdy vlastně polepšili. Ale to taky od lidí vyžaduje nelhat si a měřit alespoň trochu objektivně.

.

Jenže problém je v tom, že lidé si chtějí nechat lhát. A vždycky to tak bylo. Raději budou poslouchat nějaké milostrdné lži a podobné bláboly, protože pravda je nepříjemná a mnohdy dost bolí. A vo tom to především je. Proto taky tak skvěle fungovala církev a jiné režimy. A dnes je to podobné.

0 0
možnosti

alex hart

22. 3. 2010 14:18
Vo co vám proboha jde? -2-

Všichni přeci víme, že lžou a kradou, a stejně to všeobecně tolerujeme. Otázka tedy je, zda má vůbec smysl snažit se lidem zajistit něco lepšího, když na to většinou všichni  s e r o u,  jak na placatej šutr. No tak holt máme nemajetné stádo těch, co na to flegmaticky kašlou,  pak skupinu těch, co si někde v tichu přikrádají, další skupinu těch, co to dělají opravdu velkoryse a ve velkém a za podpory státu, no a pak pár zoufalců, kteří chtějí podnikat a (nebo) pracovat a slušně žít, ale nekrást přitom a není jim úplně všechno jedno. Pár zoufalců, co chtějí takové nesmysly jako rovná práva.

.

Ale většina lidí nechce rovná práva. Většina chce práva ohnutá v jejich prospěch. Podívejte se na silnici nebo na příznávání a placení daní a kamkoliv jinam, kde chce každý někoho jiného jen a jen vochcat. Tak to totiž u nás reálně funguje. A jistě jste si už musel všimnout, že my, co bychom chtěli nápravu a slušnou korektní společnost bez pochybné elity stáda zlodějů a lhářů, jsme jaksi v menšině.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

22. 3. 2010 13:21
Souhlas až na drobnost

nebyl bych tak přísný na TOP09. Mezi stranami, které bych mohl volit, se pohybují někde na bramborové pozici, takže nic moc, ale přiznávám jim, že ačkoli se jedná o matadory minulých vlád, přeci jen projevili značnou reflexi situace tím, že se od svých původních stran distancovali a pokusili se o změnu. Založili novou stranu v zájmu změny, s plným rizikem konce politické kariéry. I v jiných nových stranách jsou přeběhlíci z parlamentních stran nebo exponenti minulých vlád a parlamentů, a kde nejsou, v případě úspěchu se brzy objeví, to je princip naší demokracie, řízené politickými stranami.

-

Důležité je co nejvíce oslabit státostrany ODS a ČSSD, pokud přitom padnou Lidovci a Zelení, jen dobře. S komunistama bohužel asi nic nehne. :-/

0 0
možnosti

debater

22. 3. 2010 13:48
Re: Souhlas až na drobnost

R^

0 0
možnosti

BoboHml

22. 3. 2010 12:43
.

R^

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

22. 3. 2010 12:33
přesně

Proto jsem šel nyní do politiky, i když je mi odporná už z principu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...