Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

magor005

13. 4. 2012 8:45
Rozčarování

Když čtu Váš článek, je mi z něho poněkud zle. Hrůzná městská část, nevrlí úředníci, špína na radnici, rozkopané koleje aby se tam nikdo nemohl dostat a chudáci mladí novomanžele musí pěšky, smradlavá výdejna občanek praskající ve švech... - NE nedělá se mi špatně z toho co tu čtu. Byl jsem tam, přijel jsem tramvají, nechal si dělat občanku, nenašel jsem nepořádek a přetopeno tam bebylo - klimatizováno ano. JE MI ŠPATNĚ Z VÁS.

Nechápu jak někdo může jít pěšky až z Kobylis. podle data sepsání článku se jedná o rekonstrukci kolejí z Bulovky po Kobylisy - k radnici tramvaje jezdí. Navíc si neumím představit, jak si běžný návštěvník fotí nepořádek na radnici - nebo jste nějaká státem placená inspekce národního pořádku a hledáte kde je někde trochu nepořádku, aby jste mohli pokutovat městskou část a tím získat peníze do státní kasy?

Místo novomanželů zde cítím z celého článku nespokojeného důchodce, nebo opozici dnes vládnoucí strany radnice, nestoudně se skrývající za "novomanžele".

1 0
možnosti
JH

blowik

12. 4. 2012 23:29
Ahoj hrošíci

"ANO je iniciativou občanů ... Přijďte za námi a zjistíte, že jsme tou správnou volbou pro Prahu 8, pro hlavní město i pro celou zemi."

Petr Hroch Binder - poutník Hroch, sympatizant a oblastní koordinátor ANO 2011

Milý pane poutník Hroch, pojďme si to tedy říci na rovinu. Ten guláš nahoře není blogem nepředpojatého"obyčejného" občana, který byl rozčarován úrovní služeb MČ Praha 8, ale politickou agitkou oblastního koordinátora Babišovy politické strany ANO 2011.

Mimochodem už první narážka na nepotřebnou opravu kolejí v Zenklově ulici je grandiózní a nepromyšlenou střelou přímo mimo terč. Pane Hroch, koleje ne nevyměňují jak se komu zlíbí, ale ve chvíli, kdy se kolej stává opotřebovanou (při používání se rozšiřuje její středový žlábek, který je před překonáním kritické šířky nutno promptně vyměnit).

Přeji hezký večer

1 0
možnosti
PH

poutník Hroch

12. 4. 2012 9:13
Překvapuje mne

0 0
možnosti
PH

poutník Hroch

12. 4. 2012 9:14
Re: Překvapuje mne

kolik státních úředníků má čas číst blogy (i v pracovní době) :) děkuji všem za plodné komentáře.

0 0
možnosti

čistotné čuně

11. 4. 2012 23:34
Pokoušíte se o Saturninovskej sarkasmus a humor.

Marně. Vychází vám z toho pseudohumor mateřídouškovej.Rv Pro hrošíky dostačující, pro blog nikoliv. Doporučuju vytisknout a nalepit do hrošíkovský kroniky. ;-)

3 0
možnosti
PH

poutník Hroch

12. 4. 2012 9:04
Re: Pokoušíte se o Saturninovskej sarkasmus a humor.

Pouze jsem sepsal zážitky z jedné návštěvy radnice. Vše ostatní jsou vaše vývody, milé čistotné čuně.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 4. 2012 22:46
Jste chudák - vidět téměř vše jen černě

(kromě opravy OL). Takže vás nebudu trápite a zeptám se jen na jediné: z čeho usuzujete, že oprava  kolejí v Zenklově ulici je nesmyslná (vy jste odborník?)  a "jistě řádně drahá"  (vy víte, kolik stojí a jste rozpočtář, aby jste mohl cenu porovnat?)?

0 0
možnosti
PH

poutník Hroch

12. 4. 2012 9:12
Re: Jste chudák - vidět téměř vše jen černě

Černě? Co je na tom černého, že nejsou peníze na pořádné věci a naopak se rozhazuje tam, kde to není potřeba? K opravě v Zenklově ulici, drahé je všechno, co se točí kolem DPP, proč by měla být tato oprava výjimkou. A proč mi přijde nesmyslná? Rozsahem a razancí, jakou je prováděná, ale jistě je to nějaký vyšší zájem. Uvidíme po dvou měsících intenzivní práce spousty těžké techniky a pracovníků. Ještě se k tomu vrátím :) Děkuji za komentář, boháči, Stará káro.

0 0
možnosti
P

palminava

11. 4. 2012 17:34
To je blábol.

Trochu mě vyvádí z úžasu jednostranost blogu, i když je psán s jistou ironií a nadsázkou. Doporučuji autorovi navšívit Poslaneckou sněmovnu Parlamentu ČR a nebo úřad vlády, případně Magistrát hl.m Prahy. Tam jistě za vaše peníze nebudou zapocení a znudění úředníci, potažmo politici. Voni jsou totiž pořád v terénu a na služebkách. Ale budovy jsou to krásné, ne jako ta v Praze 8. Nebudou tam přístroje co nefungují a nebo co se opotřebovávají. Tam mají vše jako nové, protože to nepoužívají, a představte si za Vaše peníze. O kouření v budově úřadu bych pochyboval, je na to zákon. Doporučuji napsat starostovi části 8, případně vedoucímu úřadu (tajemník) a přidat k tomu Vaše foto, aby ho měli v archívu, když se na pořizování OP tyto data neuchovávají. Pěkné a ničím nerušené středeční, pozdní odpoledne.

0 0
možnosti
PH

poutník Hroch

11. 4. 2012 17:38
Re: To je blábol.

Ano, blog je jednostranný a rozhodně není objektivní, proto je to blog. Co se týká situace na ostatních úřadech, jsem přesvědčen, že je situace podobná. Ne-li horší. Pěkné dny i Vám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...