Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

mozna ze by bylo dobre se zeptat spis tech, kteri vymysleli, ze v nasem state je moc policistu a snizii stavy a stopli nabor novych. Navic jste se dozvedel proc prijeli dele, spocitejte si usek ktery maji na starosti a kolik jich na to je. Ano mate pravdu asi by mohli zaskocit kolegove ze sousedniho "okresu" i kdyz okresy uz vlastne neexistuji, jenze ouha tady nejspis nebude v noci slouzit nehodova sluzba a policisti, kteri by prijeli by  udelali jen zakladni ukony a stejne cekali na nehodovku. Je mnoho veci, ktere jsou podivne a zarazejici. Mne treba udivuje, kolik lidi si stale telefonuje za volantem, udivuje mne, ze nevidim ve meste policistu s bilou cepici atd. Nemyslim si, ze by to vyresil pan ministr Chovanec, ani vedeni policie. Jedine co udelaji bude to, ze budou slouzit policisti jakesi zalohy a dosazitelnost v pripade nehod zavaznejsiho razu, jenze tady opet policie narazi na problem s financemi - ty dosazitelnosti a pohotovosti se musi z neceho zaplatit.

0 0
možnosti
TD

Pokud jde o počet policajtů na 1000 obyvatel, tak ČR kraluje široko daleko. Jestliže jsou dálnice takto mizerně pokryty, tak je to způsobeno diletantstvím v řízení policie a ne nedostatkem personálu. Zajímavé je, že když jde o hlídkování a kasírování na nesmyslných místech, tak na to lidi najdou vždycky, klidně i v neděli večer.

1 0
možnosti
PM

P93a30v12e60l 62M85a54t14a48s

13. 10. 2014 10:32

Ono je jednodušší se vozit v nadupaném autě a buzerovat "chudáky", kteří si to ženou po dálnici 140-150km/h. Ti ještě rychlejší jsou obvykle z řad "nedotknutelných".

U nehody se totiž musí makat!

2 0
možnosti
MN

je ovsem mnoho nehod, u kterych se ridici mohou domluvit a vyresit je sami, jenze si radeji pockaji na policajty aby to nemuseli vypisovat.

0 0
možnosti
Foto

Taky jsem tam včera stál dvě hodiny. Nejvíc mne ale šokovalo, kolik řidičů je schopno porušit pravidla a jedou odstavným pruhem v protisměru! 8-o Kdyby byla Policie ČR "co k čemu" tak mohla mít solidně vyděláno!

0 3
možnosti
TD

Kdyby byla Policie ČR co k čemu, tak jste tam především nestál dvě hodiny ;-) To, po čem voláte, se pravděpodobně tou dobou dělo na desítkách jiných míst - policajti "vydělávali" někde před koncem obce za bukem s radarem. A že jim někde celé hodiny stojí stovky aut v koloně, to je evidentně nijak zvlášť netrápí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...