Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ottis300

5. 9. 2012 11:24
S těmi daněmi bych do toho tak neřezal.

Třeba se ocitnete v situaci, kdy je nakonec schválíte jako jedinou momentální možnost, jak balancovat státní rozpočet. Totiž, aby vám to někdo později nepřipomněl.

Jinak, pane Bindere, navštívil jsem Vaše stránky a musím říci, že mám z nich dobrý dojem, vedete si dobře, s rozumem i rozvahou a že asi přesvědčíte dost lidí.

V každém případě Vám přeji zdar.

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

5. 9. 2012 11:34
Re: S těmi daněmi bych do toho tak neřezal.

Prosím Vás.

V svetle faktu, že korupcia ročne zožerie nejakých 100 mld, je tých úbohých 13 mld, ktoré si vláda sľubuje ( a dosť naivne ) vybrať na vyšších daniach, takpoviac neospravedlniteľný počin. Naviac za predpokladu, že vyššie DPH zníži kúpnu silu, pridusí ekonomiku a naopak naštartuje rozvoj ekonomiky šedej.

Rozpočet je už "nevybalancovateľný". Príčinou je štruktúra spoločnosti, kde biedna tretina produktívnej populácie je reálnym tvorcom HDP a zbytok na nej parazituje. Politika robí všetko preto aby tú menšinu ešte priškrtila. Pritom na korupciu siahnuť nemože, pretože tým by defakto zlikvidovala sponzoring politických strán. A nemože likvidovať ani umelú zamestnanosť, či dotačný parazitizmus, pretože by prišla o značnú časť voličstva, ktoré si na parazitovaní vybudovalo živnosť. Politik už nemože urobiť vlastne nič, preto sa logicky stal zbytočným a v súčasnej podobe je to ešte horšie, stal sa škodnou.

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

5. 9. 2012 10:48
Presne tak !!!

Jediné čo už može volič pre seba a túto zem urobiť je voliť neparlamentnú stranu. Výsledok bude síce nepredvídateľný a bez záruky, ale dospeli sme bohužiaľ do situácie, že horšie to už byť nemože. Stojí to za pokus prinajmenšom z toho dovodu, že mimoparlamentné partaje nemajú vybudovanú rozsiahlu chobotnicu peňazovodov pre vykrádanie štátnej kasy. Že si ju budovať tiež začnú je dané nastaveným systémom, ale než by sa im ju podarilo dotiahnuť na úroveň súčasných parlamentných strán, budú ďaľšie voľby.

Smutné je, že vačšina voličov vobec netuší ako financovanie partají funguje a pochybujem že im to vobec niekedy docvakne.:-/

2 0
možnosti
B

boooom

5. 9. 2012 11:16
Re: Presne tak !!!

jediné co může volič pro sebe udělat je jít se oběsit.

0 0
možnosti