Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

strycek-Joe s.r.o.

25. 1. 2012 13:12
Naivní blog sametového revolucionáře

ukazuje, že tito lidé jsou již 20 let mimo mísu. Zlodějna je průvodním jevem tohoto systému, bez zlodějny by systém vůbec nemohl existovat Rv

0 0
možnosti
H

Halfunx

25. 1. 2012 12:26
Vedle jak ta jedle.

klidně papaláš, lunelář, dinosaur, kmotr, či jak se všichni nazývají, udělají jednu ránu za půl mld. a půjdou do své vilky v teplých krajích, jenže ono nic a tak se jede dál, dokud je někdo od penězovodu neodstrčí. Nástupce koná stejně, jen víc.

Pomůže jen totální změna systému finančního a politického. Současná zastupitelská demokracie je v koncích a nefunguje. Finanční trhy založené na úvěrech a úrocích se taví v nesplácených dluzích a vyrábějí z nich další papírky na vytloukání klínů. Několik vyvolených má pohádkové bohatsví, které nespotřebují ani za tisíc let a poměrně k tomu má zbytek nevyvolených dluhy, které nikdy nesplatí, nebo jen dalším dluhem.

Bojí se jen jednoho, že ti nevyvolení řeknou: "Od teď už vám neplatíme nic a na dluhy kašlem". Proto se tak bojí bankrotu Řecka, co kdyby tuhle větu neřekli jen řekové. Proč se řekům můžou odpustit dluhy a nám ne? Nebo italům, španělům, irům, a komu ještě?

Pod touhle hrozbou udělá finanční mafie jedno. Půjčí znova další klín.

0 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...