Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Řidičák vzít jen a jen za skutečné ohrožování okolí. Auto je bohužel zbran! Takže hlavně za alkohol, jak je to ve světě. Přibrzdí obě auta, další auto za nimi to nemusí stihnout, nebo může nastat technická porucha a smrtelná nehoda se může stát i ve třetím autě. Není snad smrtelných nehod denně málo na silnicích? Nezmrzačí se snad denně dost lidí v autech? Vyšetření u psychiatra u některých řidičů je skutečně žádoucí, jak dokazuje toto vybrždování.

0 0
možnosti
Foto

no. Ja nevim. Taky se mi to na Barandaku stalo. Rval jsem na nej jak blbec. Tak vemte stodvacu navarte na predek pevny ram, pripoutejte se a nebrzdete (myslim tim az vas. nekdo vybrzdi) jo a kameru za sklo. ju?

0 0
možnosti
MP

Mělo by se trestat jako pokus o vraždu nebo mimořádně vysokou pokutou, např. 50 tisíc, ideální by bylo vzít řidičák na celý život.!!

0 0
možnosti

A co nedání přednosti v jízdě. Jízda technicky nevyhovujícím vozidlem. Bezdůvodná pomalá jízda. 

Za co všechno byste chtěl brát řidičáky?    :-/

2 0
možnosti
MP

Řidič, který vybržduje, si je stoprocentně jistý, že řidič za ním má perfektní brzdy. Může se však stát, že nastane technická chyba, ta se nedá vyloučit a děti na zadních sedadlech mohou být zabity a řidič vpředu může zůstat bez nohou a na vozíku. Pokud si to někteří řidiči nedomýšlí, pak by měli mít každé dva až tři roky vyšetření od psychiatra.

0 0
možnosti
Foto

Ano, psychiatra by určitě potřebovali a sebrat papíry také. Ale tu skutečnou nebezpečnost, myslím z fyzikálního hlediska, zveličujete. 

Oba dva vozy jedou stejným směrem (to je velmi podstatné) a ten vybržďující dokonce o něco rychleji (musí se před svoji oběť dostat). Takže brzdí z vyšší rychlosti a tím částečně kompenzuje moment překvapení.

A navíc, to co jsem viděl v televizi, nebylo vybrždění do nuly, ale jen zadupání na brzdy a frrrrrrrrrrr pryč.

Papíry sebrat ano. K psychiatrovi ano. Ale, že by to způsobilo škody na zdraví nebo na životech, tak o tom pochybuji.

1 0
možnosti
Foto

Vybržďování je samozřejmě svinstvo, ale jeho význam je oproti jiným druhům nebezpečných dopravních přestupků přestupků asi tak stokrát nadhodnocen.

1 1
možnosti

Nemluvě o tom, že značná část vybržděných pár vteřin předtím uplatňovala své svaté právo neuhnout, ucpat silnici, blokovat pruh atd. 

Jasně, není to omluva pro agresivní reakci, občas ale nechápu, že někdo má ještě tu drzost stěžovat si na vybrždění.

4 0
možnosti
JP

J80o92s98e51f 14P59o87t11r

13. 11. 2013 21:43

Souhlas, karma !!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...