Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Pan Binder alias hroší poutník popsal situaci v ANO ještě dosti diplomaticky a neútočně. Kdo ANO zažil a zná lidi a pozadí jak se strana tvořila a hlavně jak a kdo tam rozhoduje, ten nemá iluze o nějaké demokracii v tomto politickém projektu. Tvrdá stranická disciplína, projdou jen nohsledi a podržtašky. A. Babiš se obklopil jen přikyvovači, neboť kdo chtěl něco změnit a myslel to doopravdy už byl dávno vyhozen nebo sám rozčarován z hnutí odešel. Prostě další typická strana ala VV, vedená ne lidmi, ale marketingovými agenturami s touhou těch ambiciozních získat prachy a moc přes kasu pana Babiše. Víte jak to dopadne? Díky masivní a drahé kampani a koupení líbivých známých tváří získá ANO možná 5%, max 6 % a bude ve sněmovně. No a co tam zmůže, mimo to, že se pár jedinců ukojí politickou mocí? takže buďme zatím v klidu, koupit Česko se zas tak lehce nedá.

0 0
možnosti
JK

Myslim, ze strany ktere chteji uspet ve volbach musi vsazet na verejne zname osobnosti, navic to musi byt opravdu Osobnosti, lide co uz neco dobreho uspesne v zivote dokazali a kteri tak nejspis nebudou mit potrebu vstupovat do politiky kvuli vlastnimu obohaceni... (Zejmena pote co se ukazal model pouzity VV jako zcela nefunkcni - rikat libive hesla a schovat verejnosti zcela nezname a nepredvidatelne lidi za 1 znamou osobnost) CSSD/ODS/KSC(M) tu byli desitky let a dovedli zemi do tohoto stavu, myslim, ze je nejvyssi cas zacit vybirat odjinud a pokud Babis opravdu nejde do politiky kvuli svemu obohaceni, muze to byt alternativa, prece jen koho jineho nez poctive, uspesne a bohate lidi bychom meli v politice chtit?

0 0
možnosti
VS

Autor má pravdu. Problém všech nových stran je, že se do nich snaží nacpat hodně lidí, kteří tuší politickou kariéru. V dnešní době krize stačí se dostat na nějaký post třeba i v obecní rovině a máte zajištěnou dobře placenou práci, a ještě můžete získat výhodné kontakty. Ti s ostrýma loktama vyřadí ty slušné, jejichž slušnost jim brání se chovat neslušně.!!

2 0
možnosti
AF

A to jsou vesměs všechny dosavadní strany.

Selhaly .

0 0
možnosti
AF

ABYCH BYLA OBJEKTIVNÍ ,

podívala jsem se do řad a vztahů ODS .

A našla jsem 8-o8-o8-o  !!

Např. p.Kuba , jeho vazby vedou do Budějovic na radnici , a následně ke "knížeti"

z Hluboké , p.Pavlu Dlouhému.

Vypadá to , že tenhle " kníže" ovládá politiku a rozhodování v kraji , rozhoduje v tichosti o všem a zničí prý každéto, kdo se mu neklaní ! Je to šikula, za pouhých 20 let prý naHromadil tolik majetku , jako " Šwarcík " za 300 let. Tak toho do vlády rozhodně potřebujeme, že členové a reprezentanti ODS  ? Takový kmotr se vždycky hodí . Vytvořil z Hluboké dotační ráj a část klidně přetaví na volební kampaň ODS. Hezky si tam upevní svou pozici a zaváže si všechny členy , ba i občany Hluboké. Chudáci , jejich svoboda je fuč, jsou už jenom poddanými ODS . Ani nešpitnou ! Prý má jméno podle dlouhýh prstů ,

0 0
možnosti
KB

"když se nepochválím sám, tak nikdo jiný to za mě neudělá"

To cítím z vašeho příspěvku.

Ža byste jako zaručil ty demokratické principy a že byste to v tom Senátu tedy bral

1 0
možnosti
JS

Skutečně obdivuji lidi, kteří vstoupí do nějakého hnutí s tím, že jsou ochotni kandidovat do senátu. Babiš to řešil příliš decentně. Pokud by Vám nakopal do zadku, zamýšlel bych se, jestli jeho hnutí nemám volit.

1 0
možnosti
AB

Víte, já mám z vašeho článku jen pocit výpovědi zapšklého člověka s nenaplněným egem. Nezlobte se, ale působí to na mě, jako výčitky člověka naštvaného, že si ho Babiš nevybral mezi své nejbližší spolupracovníky.

3 1
možnosti
JL

Díky za info. Ale nevím, kdo je Faltýnek a Brabec, těžko hodnotit. Lidé se vyznačují tím, že si myslí, že oni jsou ti praví vyvolení, a kdo si to nemyslí, ten je nesprávný. co s tím, pane?

4 0
možnosti
AF

Tohle stojí za zamyšlení .

Zvažuji ve volbách právě stranu ANO , ale musím si to dobře rozmyslet.

Nerada bych udělala chybu, protože se těžko odhaduje,

která strana má mluvky a která v rámci možností solidní reprezentanty :-/

0 0
možnosti
DK

To z je druhy clanek za posledni dva dny, na ktery jsem narazil a ktery se stranu pana Babise snazi kritizovat. Oba clanky maji spolecne to, ze v nich prakticky nic padneho neni...od zacatku jsem mel stejne ocekavani, ze v nich bude odhalen nejaky skandal, nejaka bomba nebo neco, co alespon stoji za povsimnuti  (v pripade Okamury jsem na neco podobneho narazil, investigativni novinari objevili pomerne dost a pomerne zavaznych nedostatku ve firmach pana Okamury, ktere dosud nevysvetlil), ale prisel konec clanku a nic...V jednom clanku nejake dohady, teoretizovani...zcestne prirovnavani dokonce k Hitlerovi, zde zase bezne neshody v kolektivu...Takze dohromady nic...

5 1
možnosti

Přesně můj pocit. Co bylo předem rozhodnuto? Proč konkrétně autor rezignoval?

Uvítala bych více informací, než jen dojmů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...