Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

je to určitě zajímavé čtení. Nicméně ve chvíli, kdy není zveřejněno žádné konkrétní jméno, třeba ta paní, která odešla z parlamentní strany atd., ptám se proč. Pokud jste byli svědky těchto praktik a byli jste ochotni se pod tento článek podepsat, nechápu, proč se nemůže veřejnost dozvědět i konkrétní jména takto se chovajících členů ANO. Abych pravdu řekla, ani jste mne nepřekvapili a jenom vás ctí, že jste ji opustili. Bohužel znechucení stávajícími parlamentními stranami je tak obrovské, že každé nové straně či uskupení se zase dostanou hlasy těch stále doufajících...

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za komentář. Přišlo nám důležitější to, co ti lidé dělají a dělali, než jak se jmenují. Ale budiž. Jedná se o paní Soňu Tománkovou, krajskou předsedkyni v Praze(všechno nejlepší k svátku), pana Petra Jetmara, předsedu na Praze 10 a pana Matěje Fichtnera, předsedu na Praze 8 a krajského místopředsedu v Praze.

2 0
možnosti

Jen primitiv může uvěřit panu Babičovi, že má zájem pomoci jiným ,než sám sobě.Je to přesně stejný odborník, jako ti, co nás vedou celých 23 let.

2 1
možnosti
Foto

Věřil jsem, že s ostatními nespokojenými občany dokážeme změnit to, nám přijde neměnné. Možná jsem naivní, ale za primitiva bych označil člověka, který dělá jiné věci. Přesto děkuji za příspěvek.

2 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...