Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

30. 1. 2012 14:03
Já jsem patřil k těm zodpovědným

a zjistil jsem si informace o firmách. Z dvanácti vybraných jen jedna opravdu zkrachovala.  U ostatních dodnes prosperujících došlo přesně k tomu vývoji, který popisujete. Naštěstí jsem byl předvídavý a akcie jsem prodal ještě dřív než je stačili znehodnotit. Můj celkový zisk 130000 a zkušenost, že investovat do akcií při platnosti našich zákonů je naprostá hloupost.:-)

0 0
možnosti
MS

kilokrok

29. 1. 2012 15:00
Konečně další příspěvek ke zlořádům

Kuponová privatizace byla podvodem nejen v kouzlech s akciemi, což naše zákony umožnily, ale také v samé deklaraci vznikých akciových společností. Totiž akciové společností nesoucí v názvu stávající prosperující značku nebo činnost byla jen chytrá zástěrka. Od počátku vznikly zároveň ze všech provozů samostatné s.r.o. a akciovka s výrobou a činností, kterou všichni v té době očekávali, neměla nic společného, neboť prostory jen pronajímala sro-čkám a byla přípravou pro další "šachy", jenž zákony umožňovaly. Také velká privatizace, jenž probíhala na základě privatizačních projektů, byla jeden velký podvod o kterém aktéři v privat.komisích prohlášovali:"My se teprve učíme!" Vzpomínám si na tehdejší vysíl. TV, kde starosta jednoho málého města, kde byl podnik TESLY, skoro plakal, že podnik vyhrál privat.projekt na výrobu rakví, čemuž nemohli uvěřit! Jen moderátorka konstatovala, že aktérka (JUDr), která to protlačila obdržela 40 mil.Kč, jako odstupné z členství spol.,aby to nebyl úplatek.

0 0
možnosti
S

simsII

29. 1. 2012 13:11
Kuponovka byla

přeci připravená tak, aby se stalo to co lidé sklidili. Někdo si myslí, že lidé měli možnost se moc dozvědět jak to s těmi akciemi chodí? Vždy´t to bylo por mnohé úplné novum. Internet nebyl, informace často zkreslující a zavádějícící. Pak se objevilo pár vykuků, kteříé lidem nabalamutili, že vydělají za 1000 kč celých 5tisíc a kožený si mnul ruce. Já osobně jsem přišla o jednu kuponovku díky CS fondům. Takže jsem doobchodovala. Na první jsem získala snad nějakých 15 tisíc korun, manžel taky něco vydělal, ale postupně šly akcie do nuly, protože se podniky složily, překabátily a vykradly. Měla jsem tenkrát ještě malé dítě, studovala jsem VŠ a tak jsem neměla na nějaké obchodování ani čas a mnoho dalších lidí mělo plno soukromých starostí. Ale podvodníci si kapsy namastili a o to šlo. Pamatuji si, že Klaus tehdá Koženého nebývale chválil, pamatujete si pamětnící?

1 0
možnosti
C

coj@nato.01

28. 1. 2012 21:34
Mafiánský stát a všeobjímající korupce

Za článek R^ karma !

1 0
možnosti
K

krllo

29. 1. 2012 12:57
Mafiánsko živnostensko korupční stát

je Česká republika.!!

0 0
možnosti
F

fáfa

28. 1. 2012 19:21
Akcie je investice... leží...nemusíte s ní nic dělat

6 0
možnosti
F

fáfa

28. 1. 2012 19:28
Re: Akcie je investice... leží...nemusíte s ní nic dělat

A tak jsem vytáhl akcie Rakouské severozápadní dráhy. Ležely dlouho, vůbec jsem se o to nezajímal, taky proč ? Jak jsem byl překvapen, když jsem zjistil jejich nulovou hodnotu !!?!

A tak musím řvát - zloděéééj ! zloděééééj ! Byl jsem ókradéén. Zloděéj. František Josef je zloděééj !

Přidá se ke mně řada dalších uřvanců, kteří řvou vždy a za všech okolností, aniž by něčemu rozuměli.

A budeme řvát a řvát a spílat všem okolo kteří neřvou s náma.

6 0
možnosti

jrc

28. 1. 2012 19:10
Tak jsem se alespoň trochu zasmál!

Takhle dopadnou všichni

i ti pitomci, kteří obhajují kapitalistickou demokracii

a když přežijí bez úhony, tak jim okradou jejich děti,

nebo vnoučata!

Krade se vesele dokola, ale vždy tam, kde je co ukrást!;-D!!

2 0
možnosti
S

seelen

28. 1. 2012 19:07
Karma

R^

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

28. 1. 2012 18:40
Hrochu, hrochu

Víte, že hroši ročně usmrtí více lidí v Africe než kterékoliv jiné zvíře?

A do kuponovky nikdo nikoho nenutil. Někdo vydělal a někdo prodělal. Prostě tak to v obchodě chodí. A s tím arcizlodějem na Hradě. Můžeme si myslet o panu prezidentovi co chceme, ale malá otázka.....komu něco ukradl?

4 0
možnosti
PB

buřinka

28. 1. 2012 18:47
Re: Hrochu, hrochu

nevím jestli přímo něco ukradl, ale dle mého názoru legislativně velmi špatně připravil kupónovou privatizaci, čímž je přímo zodpovědný za zlodějiny, které přinesla. Dokonce se domnívám, že s tímto scénářem dopředu kalkuloval.

5 0
možnosti
F

fáfa

28. 1. 2012 18:16
no jo, tak chytrák se léta nestará o svůj majetek

Proč ne, je to jeho věc, ale když pak po letech si vzpomene, je velmi rozhořčen z toho co zjistil. Přitom rozhořčen by být neměl. Existuje totiž něco jako péče řádného hospodáře, což brblající flink evidentně nezná.

Takže tento bordelář udělá následující - obviní kdekoho že je zloděj. A je to !

8 0
možnosti
PB

buřinka

28. 1. 2012 18:27
Re: no jo, tak chytrák se léta nestará o svůj majetek

takže znova, akcie je investice, leží, ztrácí nebo zvyšuje svou hodnotu, občas přináší dividendy, nemusíte s ní nic dělat, ale nemůže se někdo rozhodnout, že vám jí vezme. Čemu nerozumíte?

0 0
možnosti
TJ

Rudick

28. 1. 2012 18:02
Hlavní způsob, jak jste mohl přijít o své akcie:

byl jste vool. Sorry, jednou už to někdo říct musel.

6 0
možnosti
PB

buřinka

28. 1. 2012 18:16
Re: Hlavní způsob, jak jste mohl přijít o své akcie:

těší mě, takže vy budete nejspíš ten státní zloděj

0 0
možnosti