Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ANO!!! PŘESNÉ A VÝSTIŽNÉ!!! STOKRÁT KARMA!!!!!!R^R^R^R^

0 0
možnosti

Největší vítěz... Je jím Karel Schwarzenberg.....  Opravdu? Nejsou to média, která ho neskutečně protěžovala ?

No... volby jsou definitivní. Nepochybuji, že hysterická média to už dotáhnou levou zadní ke kýženému výsledku...

Vyhrála EU, Kalousek a P&L v zastoupení Schwarzenbergem... Kdo sní o co nejbližším zaboření do EU pozadí, ten volí Schwarzenberga...

Jen pro ozřejmění.... nevadí mi jeho špatná výslovnost, ani to schrupnutí ve sněmovně, ty šílenosti tam musí být opruz !  Ale obrovsky mi vadí jeho přítulnost a vstřícnost vůči EU !  On je podobný typ jako Radičová... bohužel.. 

Ta nechala radši padnout svou vládu a darovat své zemi Fica jako premiéra, jen aby vyhověla Bruselu… V tomto či jiném podobném rozhodování, doufám, by Zeman asi takto nejednal…   Ale Sch. ano..

Schwarzenberg je, bohužel, Havlův pokračovatel, jsou to "světáci", zájem jejich vlastní země není pro ně prioritou ....

1 0
možnosti
Foto

R65o36m64a69n 57K56o28z65e27l

13. 1. 2013 10:31

Schwarzenberg že zakládal stranu? Ale jděte, on byl jen přizván, aby dělal předsedu, nepodílel se na tvorbě programu, sám přiznal, že program dobře nezná. Je to typicky nastrčený předseda, který při volbách předsedy strany získal 99,4 % hlasů, to se ani komunistickým funkcionářům nedařilo. Chtít po něm vysvětlovat zvyšování daní, Skarty, buzeraci živnostníků, za což má zodpovědnost, to by fakt nešlo- než by ze sebe něco nesrozumitelně vykoktal..Raději to vše zaobali naučenou větou, že někdo nepopulární kroky dělat musí.

Píšete jako MfD po volbách 2010 "Další dobrou zprávou je, že byla odmítnuta arogance a hrubost, což podtrhuje fakt, že se faktickým vítězem voleb stal staromódně noblesní K. Schwarzenberg.

6 2
možnosti
Foto

On prostě nevysvětlí vůbec nic. Všechno zahuhňá do autu. Než usne..

4 1
možnosti
Foto

Všechna čest, muselo dát nesmírně mnoho práce vytvořit zrovna Schwarzenbergovi charisma dobrosrdečného děduly. Co jiného? Vždyť nic jiného než bojovat o majetek pro sebe a několik dalších navzájem si sloužících prospěchářů nedokázal. On nic, on mužikant. Vedle Zemana, vedle Zemanova charisma a inteligence je K. S. ztracený.

5 3
možnosti

Pro vás je Karel vítěz, ale pro občany je to velká prohra. Pán s motýlkem je loutka. Divím se, že tak inteligentní žena to nevidí. Vybrali si charismatickou osobnost...bla bla...uvnitř nic. Koukněte jak je poslušný Kalouskovi. TGM zrušil šlechtu a jistě věděl proč. Nechci ji zpátky na hradě, je napojená na vše, co je ve světě špatné.

7 5
možnosti
Foto

To ovšem nic nemění na tom, že je Karel Schwarzenberg vítěz prvního kola voleb. Pro mě osobně nebyl ve výběru žádný kandidát, kterého bych mohla nadšeně volit. Rozhodovala jsem se zcela pragmaticky a vylučovací metodou. Bohužel...

2 2
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz