Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdola se to nepovede, paní Hrindová. Současní funkcionáři na nižších úrovních dobrovolně funkce neuvolní. Přemysl Sobotka je předsedou ODS v Libereckém kraji, který nebude mít ani jednoho poslance. Přesto na funkci krajského šéfa nehodlá rezignovat. Jedinou nadějí je, že se odněkud vynoří skutečný lídr, který dokáže prosadit očistu shora. Lidovci vystřídali několik předsedů, než našli náhradu za Luxe. Doufám, že to ODS nebude trvat tak dlouho a nebude muset projít lidoveckou mimoparlamentní zkušeností.

0 0
možnosti
Foto

Pane Válku - nikdo sám od sebe pochopitelně rezignovat nebude. To je proti lidské přirozenosti:-) Odvolat ho musí členská základna! Tak to je i bude - musíme si na to zvyknout a podle toho se začít chovat. Bez probuzení členské základny se v ODS nic nezmění.

0 0
možnosti

A kam vlastně patří ODS? ČR pochopitelně silnou pravicovou stranu potřebuje. Nikde ale není psáno, že to musí být zrovna ODS. Neexistuje totiž žádný základ, na kterém by se dalo stavět. To pomyslné zrno od plev bylo už dávno odděleno. Jenže bohužel zrno bylo zlikvidováno, plevy zůstali. To je bída, ze které nemůže nikdy nic dobrého vzejít.

0 1
možnosti

Klidně mi dávejte mínus, tím ale voliče vážně nezískáte. Chybí vám jakákoliv sebereflexe. KSČ se zbavilo Jakeše a Štěpána, hurá, nasadíme Urbánka a rozjedeme perestrojku. Takhle to ale vážně nefunguje. Ani v KSČ, ani v ODS.

0 1
možnosti

P78a78v69e28l 49H11o84r37á60k

28. 10. 2013 10:05

A myslíte, že v ODS je dostatek slušných členů, kteří by mohli vytvořit výbor? Obávám se, že tolik jich tam nenajdete. Navíc ta strana by očistou ztratila svůj smysl existence.

0 2
možnosti

Věřím tomu že teď, po volebním výsledku zůstali v ODS lidé kteří chtějí pro ODS pracovat a ne z ní jenom těžit a to si myslím je dobrý začátek. Fandím jim!

1 0
možnosti

R^ velice realistický pohled

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz