Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zix

31. 7. 2009 21:32
.

Soudit podle 1(možná PÁR)reportáží celý zpravodajství neni dobrej nápad.Ale pravda je že ČT dává hovno,to samý Nova-kromě Novy Sport.Prima má oba programy dobrý-takže na ty čumim.

0 0
možnosti

baloun

30. 7. 2009 16:10
Věru nevím, k čemu je večer u televize

Ráno v 5 budíček,  pak vyvenčit psy, připojit vozík, na střechu žebřík, do kufru největšího z pěti hafanů a hurá na barák. Cestou zavřít hafana do kotce, aby něco nerozžvejkal, pak vyházet hlínu z vozíku, poskočit vedle na barák, v jedné ruce sekeru, v druhé majzlík a buch buch - cihličky se pěkně odlupují, jako perník :-) Když je není kam dávat, poskládat je na paletu a zase šup nahoru na žebřík a kutat...

Dneska jsem asi pětkrát spadnul, což jsem pochopil jako znamení, a tak jsem vyrazil přemluvit bagristu z nedaleké skládky štěrku, aby mi "do toho trochu strčil". Ať to odsejpá... Ochotně strčil - a nic. Projevil ochotu strhnout zeď lanem, a tak jsem vyrazil shánět lano. Sehnal jsem nakonec lano i s Lakatošem (lesní kolový traktor) a krkolomně jsme společně kus zdi strhli. Zítra bagr dorazí zbytek.

Teď jsem na dvě hoďky v krámě, pak krmení predátorů, pak žádost o dotace na projekt, véča, na chvilku se psy ven, studené pivko, sprcha a kanafas. Jo - a večer coververzí na Rádiu Beat :-)

0 0
možnosti

Eva Hrindová

30. 7. 2009 16:29
Re: Věru nevím, k čemu je večer u televize

Máte to docela zábavné:-)) Já se včera dívala zcela záměrně, kvůli tomu filmu. A přiznávám, že mám někdy televizi jako relaxační prostředek - říkám tomu proplachování mozku:-))

0 0
možnosti

lost

30. 7. 2009 14:46
že je f telce kejda ?

kvůli tomu nemusíte začínat se třídní nenávistí (k intelektuálům a církvi ):-)

0 0
možnosti

Nikanika

30. 7. 2009 14:17
televize

Koukání na televizi jsem  vzdala už před nekolika lety. Zprávy se dozvím na netu nebo v novinách a na nic jiného se tam stejně dívat nedá. Přiblblý estrády nebo seriály, popřípadě staré české filmy, které dávají každý rok nejméně osmkrát, a když už náhodou pustí nějaký slušný film, tak ho zprzní dabingem. Když chci na něco koukat, tak si koupím nebo pujčím DVD.

0 0
možnosti

makop

30. 7. 2009 13:28
Knížka a film

Nečetla jste knížku, podle které byl natočený film Šance pro lásku? Je mnohem lepší než film, církev v ní nemá až zase takovou úlohu a končí úplně jinak než film. Doporučuju!

0 0
možnosti

Eva Hrindová

30. 7. 2009 13:46
Re: Knížka a film

Díky za tip, zdálo se mi, že jsem to četla, ale asi spíš ne. Trochu po té knížce popátrám. Mně se nejvíc líbil ten motiv, jak z nás nějaká autorita dokáže udělat blbce, pokud věci vidíme nebo cítíme jinak. To, co říkal ten profesor - vyvolávají v nás pocit viny a studu. A na to jsou kabrňáci i jiní, nejen církev - i když ta je v tom nejlepší:-)) Zdá se mi, že je to velký problém - neumíme se chovat svobodně.

0 0
možnosti

Kru.El

30. 7. 2009 13:16
ČT

Buďme rádi, že tu Českou televizi máme. Lepší redakci zpravodajství a sportu u nás totiž těžko najdete. A občas se jim dokonce povede dát i nějáký dobrý dokument nebo film. Samozřejmě většinou mimo prime-time, tam jde hlavně o sledovanost a podle toho to také vypadá. Ale celkově jediná televize na kterou se dá nějak pravidelně koukat.

0 0
možnosti

Radek0075

30. 7. 2009 13:37
Re: ČT

Jako vtip je to dobrý. Já osobně žádné zpravodajství nepotřebuju. Mám internet, tam se všechno podstatné dozvim. A sport mě v TV nezajímá vůbec. Radši si jdu ven zaběhat, než abych čuměl na 11 milionářů jak se s jinejma 11ti milionářema perou o míč na vyhřívanym pažitu.:-)   A jestli chce na to někdo koukat je mi to jedno. Ale ať si na to laskavě brejlí za svoje.

0 0
možnosti

Polárníliška

30. 7. 2009 12:41
Článek o ničem,

který vypovídá maximálně o vašem diváckém vkusu, ale určitě ne o ČT a kvalitě jejích pořadů...

0 0
možnosti

Eva Hrindová

30. 7. 2009 12:50
Re: Článek o ničem,

Však jsem si taky nedělala žádné ambice v tomto duchu. Nepsala jsem analýzu o stavu vysílání ČT. To by měli dělat jiní, ale nedělají...

0 0
možnosti

perc

30. 7. 2009 11:05
Smrádek

Od té doby, co byl znovu zvolen pan Janeček ředitelem je nějaký klid. Žádní umělci a intelektuálové nepíší petice a neprotestují. Oni zjevně změnu nechtěli. Jsou na ČT navázaní a ten smrádek jim vyhovuje.

O odložení voleb a nebo změně již ani zmínka.

Rozhovor s paní Fibingerovou jsem si přečetl a nabyl dojmu, že se jedná o zneuznanou a tvrdě pracující "slepici". Její sportovní zásluhy jí neberu, ale měla by týt trošku skromnější. Asi zapomněla na to, z čeho vyrostla. O práci 20 hodin denně hovoří jen neschopní (nebo všehoschopní?) manažeři, kteří si neumí organizovat svůj vlastní čas a nikomu nevěří.

0 0
možnosti

johnpeters

30. 7. 2009 10:59
Je to spatny,

ta nase CT,ale jak se Vam libi postpubertalni Nova,pratele?To by se snad melo zakazat.Na priklad soutezni otazka-bude ve dne svetlo,nebo tma?Zasoutezte si s nami o 30 000Kc!-NEjhorsi vsak jsou odpovedi:na tuto by bylo asi 160 spravnych,a 18 spatnych.To Vam fakt nevadi,kde a jak to zijeme?Preju pokud mozno hluboke zamysleni.Servus

0 0
možnosti

Radek0075

30. 7. 2009 11:12
Re: Je to spatny,

Copak tě žere? Byl si mezi těmi osmnácti?:-)  Já se na takové pořady nedívám a ostatní lidé mi jsou ukradení, takže se nad nima ani nepotřebuju zamejšlet.

0 0
možnosti

samr

30. 7. 2009 10:24
hmm

To co CT vysila je posledni dobou fakt hruza, filmove kluby zkrouhla na minimum a zajimave programy prestala vysilat. Ale nemyslim si ze vina je jen na strane CT, je to ovlivneno TV prostredim a konkurenci. Za vyprazdneni obsahu toho co se vysila bych v prvnim rade vinil Novu, ostatni TV se ji snazi aspon castecne konkurovat a krast divaky, coz je vede k tomu ze vsude davaj uplne stejny ho***. CT by se mela snazit od Novy distancovat a ne se jim podobat, ale to by se vedeni nesmelo bat. 

PS: to ze CT podporuje dokumenty(at uz horsi nebo lepsi) mi nejak nevadi, ale   "telenovely"(kterym se rika serialy), toceni estrad a talkshow podel me do verejnopravni TV nepatri.

0 0
možnosti

Radek0075

30. 7. 2009 10:35
Re: hmm

To je nějaká sranda, né? Jakou poslední dobou? ČT je škvár už hezky dlouho, dokonce bych si troufnul říct že nikdy nebyla lepší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz