Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Pravice a demokracie, jde to vůbec dohromady? Neposunuje náhodou všeobecné volební právo společnost doleva, protože většina je prostě průměrná a levicová? Je vůbec ODS pravicovou stranou, když sekala dluhy a zvyšovala daně? Svobodné za pravicovou stranu nepovažuji, je to to samé co Úsvit, viz třeba jejich akcent na ochranu dlužníků před věřiteli, lovit mezi dlužníky je u mne zoufalý populismus.

0 0
možnosti
Foto

I93v21o 72C67i75l97i34c83h

14. 3. 2015 18:18

Celkem s Vámi souhlasím, ale zrovna konkrétně ODS se u mne osobně již dávno odkopala jako sociálně demokratická strana, která má pravicovou jen a pouze rétoriku a to nejspíše jen proto, aby si je lidi na první pohled nepletli s ČSSD :-/

0 0
možnosti
SN

:-)....Dnes jsem objevil záznam z porady špičky ODS na Langrově CEVRU v Olomouci, zkopíroval jsem a dávám k disposici. 

"Abyste byli schopni uspět, je třeba pracovat s emocemi. Vím, že mě tady za to část lidí asi bude kamenovat, ale na program zapomeňte, musí se pracovat se strachem ve společnosti. Nejdřív je třeba strašit, jaká hrozba se na lidi valí v podobě zavedení registračních pokladen, a pak je třeba přesvědčovat, že se o to postaráte. Kdo se tomu totiž může lépe postavit než pravicové strany," vysvětlil Langer." To vysvětluje nenávistný projev Fialy na poslední tiskovce 

v TV.  Úsudek je na Vás!  !!V!!

0 0
možnosti
Foto

Z praxe i předvolebních kampaní, vám můžu říct, že občana zajímá kobliha v břiše. Informace nebo beseda opravdu velmi málokoho. Objektivní a pravdivá informace o dění a fungování EU prakticky nikoho.

1 0
možnosti
Foto

Jedinou naší nadějí jsou mladí lidé.

2 0
možnosti
KK

Paní autorka si to představuje jednoduše - ale jak by chtěla dělat osvětu u lidí, pro které jediný zrdoj informací jsou večerní TN na Nově, kam se třeba mimoparlamentní Svobodní dostanou jen hoooodně  těžko?

3 0
možnosti
Foto

Souhlas. Jenže všechno má své ale. Snažím se vždycky vysvětlovat, jenže když diskutujete s člověk, který má svou slepou víru a nechce naslouchat a přemýšlet, pak někdy přestane bavit. A když vás pak ještě nazývají parazity a zloději, pak je těžké zůstat trpělivým. Já vidím obrovský problém ve školství a ve výchově, kde se jen ve výjimečných případech vede k hledání vlastního postoje. Pořád se upřednostňuje pouhé mentorování, mnohde se připomínky k názorům kantora na ten či onen společenský problém nepřipouštějí. Lidi se tak už od dětství učí pouze přebírat názory jiných a příliš o nich nepřemýšlet, ne tak ještě si ujasňovat veškeré souvislosti.

8 0
možnosti
Foto

Vím, že existuje určitá skupina lidí, která píše pro určité lidi typu Babiš. Jsou i za to dobře placeni. Jedná se o ovlivnění veřejného mínění. Jsem přesvdčen, že i tato paní patři mezi ně.

1 3
možnosti
Foto

To fakt myslíte vážně? :-) Vždyť ten článek je proti jeho blbostem a o tom, jak mu sebrat voliče... tedy to je opravdu zvláštní vyhodnocení:-))

2 0
možnosti
JP

Sice vás chápu, ale jak chcete tu  ekonomickou osvětu provádět? Většina lidí nikdy nepochopí. Možná by spíš pochopili, kdy přicházejí o svobodu. Ale o svou konkrétní svobodu. Tady se do nich hučí, že Putin je připraví o svobodu, tak tomu věří. A nevadí lidem, že kolem nich konkrétní lidé přicházejí o svobodu, jen když se to netýká přímo jich. A stále věří, že stát za ně zařídí něco, aby se nemuseli moc namáhat.

4 1
možnosti
Foto

Stačí s nima mluvit a pochopit jejich stanovisko a proč ho zastávají. A podle toho přizpůsobit argumenty... Jenže pravice se těmto lidem vysmívá za jejich postoje, těžko je tak získá na svoji stranu. Přitom většina těch lidí je schopná pochopit - pokud jim to někdo rozumně vysvětlí. Ach jo...

3 1
možnosti