Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J28a47n 45D90o62b36i22á32š

31. 10. 2013 15:34

Děkuji za tento článek. Je v něm tolik pravdy o ODS. Jsem zděšen Mirkou Němcovou, která spolu s MUDr. Svobodou asi nic nechápe. " V Praze jsme dopadli dobře". A už se hrne do předsednického křesla. Prosím všechny normální členy ODS, aby se přpravili na lednový kongres ODS a konečně našli cestu k rehabilitaci ODS.

0 0
možnosti
Foto

Kvalitní článek nutící k přemýšlení. Já jsem od ODS přešel k TOP 09 už minule, neboť mi vadil její euroskepticismus. Přesto jí držím palce, aby dosáhla co nejlepšího výsledku.

0 0
možnosti

Taky jsem bývala skalní volička ODS (a taky ji letos volit nebudu - ovšem Babiše taky rozhodně NE). Já vidím cestu k obrodě ODS jedinou: Tentokrát musí dostat pořádně "na frak", což  bude mít dva důsledky: Ti, kteří tam vlezli jen kvůli napojení na státní  penězovody a vůběc jen z vypočítavosti, ji docela rychle opustí. A zbydou tam ti, kteří vyznávají skutečně pravicové hodnoty a vrátí ODS k původním myšlenkám  pravicové konzervativní strany. A aby za čtyři roky mohla obrzená ODS dostat šanci pravicovou politiku prosazovat, bude k tomu potřebovat minimálně jednu další skutečně pravicovou stranu - a ta se může do sněmovny důstat jedině tak, že v letošních volbách dají lidé hlas malým stranám (např. Svobodným), které se tam sice teď nedostanou, ovšem překročí ta 3 %, která jim zajistí příspěvek za hlasy - a tím pádem za 4 roky i finance na skutečnou volební kampaň...

1 1
možnosti

Nevím co to je pokoušet se získat kandidaturu. Buďto mě někdo navrhne nebo se navrhnu sám a pak se hlasováním rozhodne. To, že jsem vždycky volil ODS neznamená, že musím být kandidátem na poslance.

0 0
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno, takové čtení není příliš obvyklé a proto zasluhuje KARMU.

Jedna část však je, podle mne, mimo realitu a sice tak. kde se domníváte, že "...trocha uměřenosti a rozumná míra sebereflexe..." by neuškodila. To je totiž málo, velmi málo, skoro nic. Naopak, dokud ODS neprovede rázný řez, neoddělí se od "kmotrů" a těch, kteří stranu dovedli tam, kde je, tak vám lidé neuvěří. Protože "trocha uměřenosti a rozumná míra sebereflexe" bude považováno za plácání slámy a vytírání zraků, abyste se bez řádné změny udrželi u koryt.

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz