Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Liberecká ODS, která má lví podíl na drastickém zadlužení Liberce, a na historicky nejhorším výsledku ODS ve volbách do PS, v nichž v kraji nezískala ani mandát, vysílá na kongres staré struktury v čele s neúspěšným prezidentským kandidátem Sobotkou. Od těchto lidí změnu nečekejme.

2 0
možnosti
ZK

Z41d73e58n72a 90K23o56č35í

11. 1. 2014 19:18

Inu onen nový směr znamená - dokrást co ještě jde. ;-) !!

0 0
možnosti
PV

Jo, tak tohle by melo byt ve vyberu, bohuzel se to nestane. Jen se zeptam, proc pan Fiala v mediich svaluje vinu na vsechny kolem (medialni projekty apod), kdyz vy tvrdite, ze pri rozmluve se cleny vola po zmene stylu odzdola, zalozene na poctive praci vsech clenu. Proc toto nerekne verejne do medii?

1 0
možnosti
Foto

Ale já myslím , že to i říká... má to na webu - určitě!

1 0
možnosti

Každý režim jednou skončí a přirozená přeměna v režim jiný začíná v tom nejvyspělejším státě, jak to dnes vidíme  v USA, kde začíná stát přebírat do své správy rozhodující hospodářskou, finanční a společenskou infrastrukturu nezbytnou pro jeho existenci. Zda se nové  vznikající uspořádání bude jmenovat komunizmus nebo obanizmus nebo jiný izmus je naprosto lhostejné, prostě jde o nezvratný proces.  Proti tomu mohou stoupenci ODS protestovat, nesouhlasit s tím, ale to je asi tak vše.

0 0
možnosti
Foto

Pane Žilko, ale s tím se přece nemůžeme smířit? Styděla bych se sama před sebou, kdybych nic proti tomu nedělala... I když to k ničemu nebude:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz