Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Pražák Roman

25. 2. 2008 21:31
Volič Národní strany

Pěkný článek.Souhlas!R^[>-]A karma.

0 0
možnosti

Taurus

25. 2. 2008 17:17
mam rad

Mám rád statistky. Způsob, kterým jsou vytvářeny, i kterým zdůvodňují, neřku-li přímo manipulují, své výsledky, mě fascinuje.

Mám rád články o statistikách.

Jejich bezelstná snaha o identifikaci a řešení neexistujíccíh celospolečenských problémů, založených na pomýlených statistikách, mě nepřestane uvádět v úžas.

Mám rád lidi, kteří tohle všechno dokáží smíchat dohromady, uvažovat nad motivacemi lidí, do kterých se nedokážou vžít, hodnotit rodiče a jejich děti, přestože děti sami nemají a netuší, co to je být rodičem, a nakonec to vše pro jistotu zabalit do jednoho blogerského příspěvku a zakončit jakože vtipem, aby se neřeklo.

Díky tomu všemu jsem z vašeho článku nadšen.

0 0
možnosti

Eva Hrindová

25. 2. 2008 17:43
Re: mam rad

Máte pravdu, statisktiky jsou zavádějící. I tato by mě nechala chladnou, kdybych ve svém okolí neviděla čím dál více příkladů, které jeí závěry bohužel potvrzují. A jen pro Vaši informaci - je mi 42 let, byla jsem pět let na mateřské s dvěma dětmi, přičemž vysokou školu jsem studovala už s jedním dítětem (dcera se mi narodila ve 2. ročníku). Jsem skoro 22 let vdaná, takže si troufám říct, že už nějaké zkušenosti mám:-)) 

0 0
možnosti

anticoitus

25. 2. 2008 15:28
smesne pohyby

K cemu sex? U toho se clovek prilis nadre a stejne je to nuda, pouhe vykonavani smesnych pohybu sem a tam spojene s hekanim. Jak rika jeden muj kamarad: sex je zabava pro chude, co maji na drogy a alkohol. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz