Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím s jednou výhradou:  Pokud je maminka důchodkyní   s t a r o b n í ,  tak si může přividělat, kolik chce.  Jenže zaměstnavatel asi hledal formu, při které nemusí platit pojistné. To byl ten důvod.

0 0
možnosti

Hlavně, že moc výkonná a zákonodárná, stále více či méně soudružská, vždy naše zdroje na plýtvání mají. "Vo tom to vobčane, falešný altruisto a křivý kolektivisto, je. Vždyť víš, že si nevěříš".

0 0
možnosti

Myslím, že je třeba si přiznat, že za současný moloch nemůže kapitalismus, nýbrž komunismus, který zde napáchal velké škody prakticky na všem v této zemi.

5 0
možnosti
Foto

Možná bychom mohli začít tím, že budeme lidem vysvětlovat, co některé pojmy ve skutečnosti znamenají... Ale to by politici museli sejít mezi obyčejný lid a trochu přemýšlet o tom, proč se lidi chovají tak, jak se chovají...

0 0
možnosti

Chtěl někdo ,,kapitalismus"? Většina chtěla ,,jen kousek štěstí":-) Já jsem se se svými zaměstnavateli vždy dohodl. Buď jsem odešel sám nebo mě chovali tak dlouho až řekli , že už mě prostě neudrží...:-) Vše je jen o lidech. A o ty jde politikům až na posledním místě a kdoví jestli:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz