Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

souhlasim, ze predcasne volby nic nevyresi, dokonce bych to rozsiril na volby (za soucasneho volebniho systemu) nic nevyresi.

2 0
možnosti
RK

Byla v ODS, pak nebyla v ODS, pak se spala do ODS, oni jí nechtěli v ODS.... Srdcem ale pořád ve své rodné straně. Kdepak. Kdo byl jednou komunista, zůstane komunistou na věky. A je úplně jedno, jestli jde o ty rudé, nebo o modré soudruhy. Hrindová je znechucená a vystrašená... Ale to je dobře. Velmi dobře. Je vidět že práce policie má opět smysl:-)

0 0
možnosti
Foto

H58o29n59z76a 41M83a21r48e14k

19. 6. 2013 22:15

To, co předvádí policie je super! Konečně se začalo něco dít! Všechny je pozavírat, zabavit jim majetek a vyhostit je někam na pustej ostrov abychom na ně ve vězení nemuseli platit! Jen tak dál a přibrat další! !R^

Předčasné volby mohou být hned! Ono když nebudou, tahle vláda promrhá daleko víc peněz než je nějaká kampaň..!!

1 7
možnosti
Foto

Super, modráci klikají mínusy! Díky a jen tak dál!

0 2
možnosti
JH

J22a64n 80H22l81e65d35í52k

19. 6. 2013 21:47

chápu váš optimizmus, já však soudím, že z českého pytle se zemáky-- , vytáhnete vždy jen ertepli, neboli jablóško. Ti, co by jakž-takž na to měli, z odůvodnitelných zásad,- nevstoupí do septiku. Čili po 45leté rudé masáži,- nám nejlíp vyhovuje lidumilná totalitka.

0 0
možnosti
KC

Dovládnout s novým předsedou vlády vidím jako schůdné řešení, snad nejlepší z možných. Nové volby mají řadu úskalí, ale nedivím se, že po nich volá opozice.

6 3
možnosti
NO

coze, autorka vola po reflexi modrosoudruha? Kolik let a projetych voleb na to kluci janouskovi meli? smankote ;-DEUR^

1 6
možnosti
JS

tak jestli tomu dobře rozumím, tak brutální policie na příkaz ďábelského státního zástupce poslala do vazby několik ctihodných a vysoce morálních pánu poslanců, kterým nejde o nic jiného, než o blaho občanů a to za jednu drobnou a nevinnou dohodu, která je naprosto standardní a běžná všude ve světě. Já bych k tomu doplnil medailonek o jednom z těch zadržených:

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/iva-bezdekova.php?itemid=20221

obrázek o tom, jak je dotyčný pán nevinny a čistý si nepochybně udělá každý sám. A tohle je politika, kterou autorka tohoto blogu obhajuje, za takové "osobnosti" se staví - takhle to má zřejmě v naší společnosti fungovat:-P. A naopak z policie, když se to rozhodne vyšetřovat, má strach...

2 2
možnosti

J46i30ř82í 85Č20e28r49n36ý

19. 6. 2013 20:39

Proč např. nesedí Tvrdík (za ministra obrany dostal ČSA) a Paroubek, který mu to nabídl a další a další ze všech politických stran včetně komunistů.;-€

4 0
možnosti
BM

Přesně tak. A Ti, kteří si myslí, že nově zvolená vláda bude lepší se hluboce mýlí. Sociální demokracie sama většinu nezíská, tak bude vládnou s tichou podporou komunistů, kterým bude za to rozdávat tučné prebendy. A budem tam, kde jsme byli.

A co se týče  volání davu po "krvi". Nic nového pod sluncem. Tisíce podpisů pod rezoluce požadující trest smrti pro doktorku Horákovou či pro "spiklenecké centrum" Slánského a spol.;-(

9 0
možnosti
JS

to chcete srovnávat Horakovou s Nagyovou, nebo jak? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Já bych nebyl zděšen, když policie označí jedince, kteří zneužívají svoji svěřenou pravomoc. Pokud by se Policie chovala politicky a tu nad něčím mhouřila oko a jindy byla netolerantní, bylo by to hodně špatné. Ale jestliže se odvážila jít i do horních pater řízení státu - padni komu padni - je to výsostně správné. Zákony musí platit pro všechny, a zejména pro politiky. A jestliže se expresident Klausius Drusus ošívá, že zde vládnou policejní důstojníci, jen ukazuje, že co je povoleno bohovi, pro vola neplatí. Ostatně jako celou dobu své vlády předváděl, že politici jsou nadlidé, beztrestní nadlidé.

Nejsou a pokud to strpíme, nedokážeme se z toho marasmu dostat.

(Autor je výsostným liberálem.)

4 4
možnosti

J88i27ř43í 27Č72e91r93n21ý

19. 6. 2013 20:44

Jenže policie nekoná padni komu padni. Trafiky rozdělovaly všechny politické strany.:-P

4 1
možnosti
MJ

Volby nic nevyřeší, protože po volbách se stejně nedělá to, co je v programech. Jediná změna je, že se nevolí jednou za 40, ale jednou za 4 roky, když to jde dobře a není to období kratší. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz