Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

M88i36l65a19n 80L52u57k34e28š

22. 3. 2013 14:09

Myslim si ze v Cechach je uplne jedno, jake jsou tady politicke strany, nebot spatne je v prvni rade pomerny volebni system, ktery neumoznuje jednobarevnou vladu (tedy vladu, ktera implementuje vlastni program a je za to ve volebnim obdobi zodpovedna). Vysledkem vsech voleb po revoluci byla vzdy koalice, tedy kockopes ruznych zajmu a populistickych kompromisu. A proto je jedno, zda u nas mame levici ci pravici. Soucasna "pravicova" koalice zvysuje dane, zatimci minule levostredove koalice jen utracely. Resenim by byl vetsinovy system se zvyhodnenim viteze tak, aby mel vetsinu po cele volebni obdobi. Bylo by to ferove vuci volicum i vuci republice. A az pak se muzete ptat, zda ma smysl mit pravicove ci levicove strany. Jenze kapri si rybnik nevypusti. Koalice budou pokracovat, populismus bude pokracovat, socialismus bude pokracovat bez ohledu na to, jake strany mame.

1 0
možnosti
KN

K31a63r49e75l 40N75o67v87á65k

22. 3. 2013 14:01

Proč nevolit SSO ?

To je strana pro Vás.

0 1
možnosti

Protože je národovecká, xenofóbní a protievropská, tak proto. Jest to snadné. Většina voličů ODS je totiž - podle všech existujících šetření - proevropská. Voliče shánějte u komunistů, tam máte rezervoár (viz data SÚ AV ČR).

0 1
možnosti
PS

..... je to o potřebě politické strany, která bude hájit svobodu - v podnikání, v životě, v čemkoliv. Bude hájit právo člověka na vlastní život, na vlastní rozhodování a taky právo na to, vzít zodpovědnost za vlastní život do svých vlastních rukou.

Přesně taková strana tady ale je: http://www.svobodni.cz

3 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu. Svobodní tady jsou. Ale nějak o nich není slyšet, nějak se neumí prodat a to nepůsobí moc důvěryhodně. Já vím, je to i o penězích... Ale když máte silnou vizi, tak vás pohání něco jiného než peníze a to mi tam chybí:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz