Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslyš, Junku, jsem už starší člověk a myslím, kdybychom mluvili z očí do očí, že by sis netroufl být tak drzý. No ale vidím, že mě chceš za každou cenu přesvědčit, že jsi nevychovaný a omezený. Dobře, beru to na vědomí.

0 0
možnosti

Pane Junku, s vámi jsem nediskutoval a ani nehodlám. Nedebatuji s lidmi, kteří mě neumí slušně oslovit a kteří se snaží přiživit na dialogu jízlivými a rádoby vtipnými poznámkami.

0 1
možnosti

Snaží se vás vyprovokovat, asi nemá co na práci. Včera jsem to neustál, pořád mě něco vkládal do úst co jsem neřekl, a tak jsem mu napsal něco od plic. Asi se to nemá... máte pravdu, je lepší se podobným lidem vyhnout.

0 1
možnosti

Paní Hrindová, ještě jednu připomínku a už končím. Říkáte - celý můj život je o tom... - což je příšerná formulace. Začal to kdosi z politiků používat zkraje 90. let, že je něco o něčem a od té doby to kdekdo papouškuje, dost často zcela nepřípadně. Jako právě teď vy. Život se žije, pokud vím a jistě není "o něčem", totiž o nějaké konkrétní jednotlivosti, vlastnosti nebo schopnosti a podobně. Jestli si ale už nyní papouškujete politický žargon, je to nejlepší cesta k pozdějšímu panáčkování.

0 2
možnosti
Foto

Když myslíte:-))

1 0
možnosti

Vy že nemáte ráda škatulkování lidí?

4 2
možnosti

Kde berete, paní Hrindová, tu neochvějnou jistotu a hlavně, jaké nám, potencionálním voličům, hodláte poskytnou záruky, že se právě Vy a Vaši soudruzi v IVČRN taktéž neurvete ze řetězu, jako dnešní politici? Oni se totiž podobným způsobem taktéž kdysi byli v prsa, jak vše napraví, proto byli zvoleni.

Ale na rozdíl od Vás, měli program! Ale jinak Vám, jako matka matce, držím palce.

3 2
možnosti
Foto

Paní Stárková - pokud jsem si všimla, zatím žádné volby nejsou a nikdo jasné programy nepředkládá. A jestli máte pocit po přečtení všech mých blogů a po prostudování mé FB stránky, že žádná témata do prograsmu nemám, tak neumíte číst:-) Roky už mluvím o nutnosti omezit byrokracii a regulaci. Zatnout tipec pachatelům dobra v různých neziskovkách ap. Omezit granty a dotace, vystoupit z EU, postavit se jasně proti islámu. Zdá se vám to jako program nedostatečné? Mně ne - je to témat na tisíc programů:-))

4 0
možnosti

Ostatně já druhé vůbec nesoudím.

0 2
možnosti

Věřím vám. Zatím nejste. Ale takových už bylo. Jenže vy zase neznáte mě. Nikdy nesoudím druhé podle sebe.

0 1
možnosti
Foto

nevím, proč si stěžujeme na politiky, ONI, byli ještě před nedávnem MY.

Spíš se pozastavme nad faktem, jak málo stačí člověku, a zvláště českému, aby opustil sebou hlásané ideály a stal se z něj politik, se vším všudy.

Důkazem nechť je VV, Úsvit pana Okamury, ANO ...

2 0
možnosti

Vážená paní Hrindová, vaše představy vyjádřené v článku jsou dost naivní, ať už opravdu nebo záměrně, totiž hraně. Zvlášť ta o moci voličů. Politické strany u nás jsou vesměs "zglajchšaltované", převzaly po "sametové revoluci" od komunistů způsob vnitřní organizace a jsou to tedy strany "leninského" typu. Přečtěte si můj fejeton z doby po vypuknutí kauzy Nagyová "Kdo je lobbista a co je to leninsky zglajchšaltovat?" na mém blogu http://www.kvaj.blogspot.com, kdybyste nevěděla, co tím myslím. Kromě toho jsou naši politici pouhými loutkami (přinejmenším ti vrcholní - v parlamentu, vládě). Ve skutečnosti u nás vládnou komunisticko-vekslácko-lobbistické mafie. Možná si skutečně myslíte, že něco dokážete změnit. Až se dostanete do sněmovny, což vám přeji, přijdete na to, že i vy budete muset tancovat, jak budou pískat, a také před nimi panáčkovat, abyste z toho měla nějaké "drobné". Ale třeba už vám to nebude tak vadit, protože v té chvíli už budete za vodou.

1 1
možnosti
Foto

No, to mě špatně znáte - celý můj život je o tom, že nejsem schopná před nikým panáčkovat:-) Nesuďte podle sebe druhé...

1 0
možnosti

Vykřikujete zde něco o nezodpovědném chování politiků - nařízeních, omezeních, atd. V tom máte pravdu. Ale co nabízejí různé alternativy? Buď to samé (vždyť celá IVČRN je postavena na zákazech), nebo čirý populismus (VV - pryč s dinosaury v politice:-), ANO - bude líp:-)). Co takhle přijít s návrhem vyrovnaného rozpočtu v době růstu? Návrhem uzákonění maximálního schodku HDP? Návrhem zrušení či sloučení různých zákonů a norem, které se dublují nebo jdou proti sobě? Snížení počtu úředníků ve státní správě? To vás nikoho ještě nenapadlo? Hned by měli politici svázané ruce k tvorbě dalších "experimentů"...

7 5
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz