Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

gourmett

18. 4. 2011 10:50
Tak

Evičko voda neplyne , ale teče! G.;-D

0 0
možnosti
ZJ

annalucie

17. 4. 2011 22:55
přečtěte si Pavučinu lží...

možná pochopíte,proč Vás nevzali do ODS a nebo také do dalších stran..nebo vezmou a...myslím,že tady nevládnou politici,jsou to totiž jen nastrčené loutky těch,které mají velké majetky a peníze,ty loutky pak skáčou,jak oni potřebují,je jedno,zda-li je to ods,čssd atd....proto ten maglajs,co tu je...Bárta prostě těm hodně vlivným šlápl na kuří oko - chtěl se taky pomět,ale on ještě není ten  vyvolený

0 0
možnosti
AK

adua

17. 4. 2011 19:05
nahlodávání zvenku

Děkuji za článek. Dala jsem vám karmu. Otázka,jak se dostat z toho politického marasmu trápí i mne. Myslím na budoucnost našich dětí. Přiklonila bych se k návrhu, který už tady někdo nadhodil a to stávkami, neposlušností atd.   Neustále nahlodlávat zvenku, protože zevnitř to asi není reálné. Nálada mezi lidmi je neutěšená, spousta z nich se ptá,kdy půjdem do stávky, stále se nic neděje. Kam až to necháme zajít!! 

0 0
možnosti
P

Pavel_D

17. 4. 2011 17:58
Doporučil bych

opačný postup - a to, aby všichni slušní z politických stran vystoupili. Vámi navrhovaný má jeden háček: slušného, ale odvážného a nepodplatitelného do žádné strany nevezmou - a když, tak za chvíli bude vypuzen (pokud vůbec vydrží tam pár dní pobýt). Vlastní zkušenost - prchl jsem po první schůzi.

Současný systém politických stran a způsob voleb nemá šanci na nějaké zlepšení.

0 0
možnosti
EH

Eva Hrindová

17. 4. 2011 18:10
Re: Doporučil bych

Ale nic jiného, než s tím začít něco dělat, nám nezbývá. Ústava v dohledné době asi změněna nebude... bohužel...

0 0
možnosti
D

dampfer

17. 4. 2011 14:01
Prosím

jsem rád, že se občas zde vyskytne milovník pohádek a snílek, který fanaticky věří utopické tézi, že zde žijí v ilegalitě, v ústraní, schopní, poctiví a nevyčúraní lidé, kteří se pouze zdráhají vstoupit do politiky.Je na nás ten poklad vykopat a dokopat do sněmoven a na ministerstva.

To byste musela kopat na Olšanech a vlastnit živou vodu z české "Zlaté knihy pohádek."

0 0
možnosti
K

Kimmy

17. 4. 2011 14:23
Re: Prosím

samozrejme, ze existuji...  v zemi je cela rada velmi schopnych a poctivych lidi - ale do politiky nechteji a v ilegalite rozhodne neziji

ale nikdo je nemuze vykopat ani nikam dokopat, jsou to lide, kteri o ten zpusob zivota jednoduse nestoji a zivotni cile si najdou jinde

0 0
možnosti
K

Kimmy

17. 4. 2011 13:57
Ja s vami souhlasim

Ale bohuzel neverim, ze obcanske uvedomeni dosahne za meho zivota takove urovne, aby se to zmenilo. Zkuste si nekdy poslechnout nebo precist neco od doktora Hnizdila (pokud uz ho neznate), vidi to podobne jako vy - reseni je v obcanske spolecnosti - ale ta si myslim, je v CR nerealna.

Davam karmu, je to moc hezke zamysleni.

0 0
možnosti
W

Wesloun

17. 4. 2011 14:12
Re: Ja s vami souhlasim

Občasnká společnost je něco jako yetti. NIkdo to nikdy neviděl. Svět se neřídí ideály spravedlivých ale silou mocných.

0 0
možnosti
W

Wesloun

17. 4. 2011 11:56
Uff

 myslet si, že tím že mnoho z nás vstoupí do politických stran a bude tam odvádět jakkoukoliv práci  se situace zlepší, je přinejmenším naivní. Přeci jen jste si možná všimla že někteří lidé jsou instalováni navzdory voličským preferencím ne?

 Ve skutečnosti politické strany prosazují zájmy svých investorů. Pokud nezrušíme všeobecné volební právo a neprosadíme (pravděpodobně násilím po dobrém to nepůjde) transparetní stát, žádnou změnu nečekejte.

0 0
možnosti
EH

Eva Hrindová

17. 4. 2011 12:04
Re: Uff

No, ti lidé jsou instalováni navzdory voličským preferencím proto, že v politických stranách moc voličů není. Nemá tam tedy kdo tyto preference prosazovat. Kandidátky politických stran se v politických stranách volí! A volí je členové - takže když se stanete členem, máte šanci ovlivňovat tvorbu kandidátek. A volba je tajná, takže ani investoři to ovlivnit nemůžou. Pochopitelně, že čím víc členů, tím menší možnost volbu zmanipulovat.

0 0
možnosti
R

raks

17. 4. 2011 11:55
richtig, parádně je rozložte zevnitř

 a jestli na to nemáte dost zkušeností, zeptejte se p. Tlustého, jak zatočil s komunisty.

Případně p. Kočí, ta to umí i dobře mediálně upravit;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz