Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

frantaflinta58

12. 3. 2009 1:06
Mažeš cenzore viď?Svoboda slova vám neobolševikům nevoní!

Podle zvrácené modrobolševické propagandy socialista= komunista=sockomunista.Takže zde přítomní militantní modrobolševici by poslali Miladu HORÁKOVOU znovu na smrt,jako jejich fotrové. Protože byla SOCIALISTKA, což se podle nich = SOCKOMUNISTKA= KOMUNISTKA..A že fotr zakládajícího člena ODS RUMLA byl v 50tých letech  KOMUNISTICKÝ KAT na UV KSČ,to je v pohodě! A že Langer,studoval za komačů v SSSR a byl funkcionář SSM jim nevadí.Stejně jako Bendl,Topolánek a Nečas V ODS už chybí jenom soudruh VASIL MOHORITA!

0 0
možnosti
F

framy

11. 3. 2009 16:45
jestli

jste do strany vstupovala jako do kroužku šití,tak to byl chybný krok už na začátku.Lidé,kteří se cpou do politiky,jdou s cílem získat peníze,moc ovládat a zvýšit si sebevědomí.A je úplně jedno jestli je to strana modrá,oranžová nebo strakatá.

0 0
možnosti
EH

Eva Hrindová

11. 3. 2009 17:32
Re: jestli

Tak to tedy opravdu ne. Chtěla jsem ovlivňvat politiku, chtěla jsem dělat politikům zpětnou vazbu, chtěla jsem, aby v politické straně zněly hlasy občanů, chtěla jsem svým vlivem a působením přispět k tomu, aby ODS praktikovala skutečnou pravicovou politiku:-)) Ubezpečuju Vás, že v politice nejsou jen lidi, kterým jde o osobní prospěch, leč je jich méně než těch druhých:-))

0 0
možnosti
J

jiki007

11. 3. 2009 16:38
Tak ti

gratuluju ke skvělému rozhodnutí a kdyby ses nudila, přijd mezi nás do KSČMR^

0 0
možnosti
F

framy

11. 3. 2009 16:46
Re: Tak ti

jó,na zvracení bezva prostor.

0 0
možnosti
T

TlustePraseJakNaFotce

11. 3. 2009 16:37
jestli

to není tím, že od vás je Ivan Ičko Potěmkin? Ale kdyř reknete Zieglerovi, nebo Klíčovi či Polaneckému, třeba za vás ty příspěvky zaplatí?;-D

0 0
možnosti
KA

krabi

11. 3. 2009 16:33
jediným konkurentem je ksčssd

bohužel a proto vytrvejte..:-P

0 0
možnosti
ML

marlow

15. 3. 2009 2:10
Re: jediným konkurentem je ksčssd

Uz ne

0 0
možnosti
R

rehhy

11. 3. 2009 13:17
VÁŽENÁ PANÍ PISATELKO

V TOMTO PŘÍPADĚ ALE URČITĚ NEBUDE PLATIT, ŽE KDO NIC NEZKUSIL NIC NEZKAZIL... PROTOŽE JESTLI SE HLASI ODS ROZDĚLÍ PRO TYTO NOVÉ STRANY TAK JEDINÝ KDO NA TOM VYDĚLÁ BUDE ČSSD A JESTLI TIHLE SOCKOMOUŠI VYHRAJOU VOLBY TAK PÁN BŮH S NÁMI!!!

0 0
možnosti
ML

marlow

11. 3. 2009 14:02
Re: VÁŽENÁ PANÍ PISATELKO

Lide jako vy jsou tragedii CR - duvod proc jsou znovu a znovu voleni zlocinci i kdyz o nich uz nema iluze ani ten nejvetsi zabednenec. Radsi "nasi" mafii nez tu druhou. Jenze zadna mafie neni nase. K volbam tentokrat rozhodne pujdu a mafiany volit nebudu ani modre ani oranzove ani zadne jine.

0 0
možnosti
B

breburda

11. 3. 2009 12:30
je to věc volby

být v nějaké straně, s tou výjimkou, že být v té komunistické je duševní choroba

0 0
možnosti
VP

sanborn

11. 3. 2009 13:37
Re: je to věc volby

podle toho co píšete tak to prostě nemá cenu se vůbec snažit o nichmm.je fajn ,že i přes to co pani zažila neztrácí víru v lepší zítřky a pokud se pamatuji tak práve Ivan Langer má v Oloumoci v jedné malebné uličce svou kancelář

0 0
možnosti
JM

Depek

11. 3. 2009 12:24
Já jsem zaplaťpánbu nikdy

necítil potřebu vlézt do nějaké partaje, případně lézt z partaje do partaje, podle toho, kde je zrovna nejblíž ke korytu. Aparátčíci, ať jste odkud jste. Nebuďte pokrytci a nepovídejte, že do stran a do funkcí lezete proto, že chcete pilně pracovat a pilně pomáhat především vašim voličům. :-)

0 0
možnosti
T

TlustePraseJakNaFotce

11. 3. 2009 16:37
Re: Já jsem zaplaťpánbu nikdy

R^

0 0
možnosti
TJ

vioš

11. 3. 2009 12:11
na Olomoucku to vede Langer?

Za chvíli vstoupíte do ODS znovu za pětistovku pod heslem "velryba" co?;-D

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

11. 3. 2009 12:11
Noví členové ODS

Na českobudějovickém sídlišti Máj žije v jediném bloku nápadně početná kolonie členů ODS. Ke straně se ale vůbec nehlásí, natož aby někdy platili členské příspěvky. Emil Bledý s přítelkyní a manželé Punákovi jsou příbuzní. Žijí ve stejné ulici na sídlišti Máj v Českých Budějovicích a před třemi lety - i s dalšími sousedy a rodinnými příslušníky - hromadně vstoupili do ODS. Jenže o tom, jak zjistil TÝDEN, nevědí. „Říkal, že někam potřebuje členy," vzpomíná stavební dělník Adam Punák. A o kom mluví? O svém šéfovi v jedné českobudějovické firmě. Členství mu tehdy podepsala v kanceláři firmy i Punákova žena Iveta. Když se jí ptáme na ODS, musíme pro upřesnění dodat jméno Mirka Topolánka. Žena si neodpustí spršku nadávek na současnou vládu a mizí v kuchyni... Ani Punákovi nikdy na žádné stranické schůzi nebyli, jen jim stejně jako Bledým občas domů přijde pošta z ODS, kterou ale nikdo nečte.

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

11. 3. 2009 12:13
Re: Noví členové ODS

Jižní Čechy patří spolu s Ústeckém k několika málo krajům, v nichž se členská základna ODS v posledních letech rozrůstá. Loni tu přibylo 316 členů, z toho drtivá většina vstoupila do několika českobudějovických sdružení, která na podzimním regionálním sněmu podpořila volbu nového šéfa jihočeské ODS, českobudějovického lékaře Martina Kubu. A vyměnilo se i obsazení výkonné rady ODS: za jižní Čechy ji nově zastupují Martin Kuba, podnikatel z Hluboké Pavel Dlouhý a Zdeněk Blažek, předseda představenstva českobudějovické teplárny. Ke všem má Zdeněk Baštýř, předseda místního sdružení v Neplachově, velmi blízko. Kvůli hromadnému „nákupu" černých duší rozpustila ODS v lednu stranické buňky v Horním Jiřetíně a Mariánských Radčicích v Ústeckém kraji. K tomu, že noví členové, přijímaní po hospodách „za pivo a párek", měli jen pomoci obhájit stranickou funkci místopředsedovi Petru Gandalovičovi, se ale nikdo nepřiznal. Partajní organizace v Dubí funguje dál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz