Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J10a10n 41D64r32v26o56t44a

8. 6. 2015 11:50

Nebote, paní Hrindová. Nejste jediná, kdo má plné zuby tohohle politického establishmentu. Víte - ono to jde jedno s druhým. Vystupovat proti Islámu je jako házet hrách na stěnu, dokudse nezačne kritizovat společenský rámec ideí a hodnot, v nichž se dialogodehrává. Cokoli proti hatefree a neomarxistickému veškerých rozdílůpohlaví, kultur a hodnot je automaticky heretické, protože to není vsouladu s "ideologií" lidských práv. Byl to byl"krystalický" rasismus, diskriminace a bylo by to nehumánní,nevyspělé a nehodné evropské kultury, nesolidární a blablabla ... znáte ty kecysluníček či poslední čas čím dál tím víc řeči politiků lobujících pro kvóty amigrace (často přímo angažovaných v různých integračních agenturách dotovanýchstátem). Podobné to máte u Olomoucké univerzity. Tamní škola rejžuje těžké prachy od prominentních synáčků z muslimských zemí. Je tedy logický ten výrazně promuslimský postoj.

 

Tohle není ani tak problém primárně Islámu a jak veškeráevropská integrace muslimů selhává. Jde o problém ideologie. Dokud nebude revidovánaideologie lidských práv postavených na hlavu - z které tento stav vychází,nemůžeme čekat změnu. Komunisté svého času také nebyli schopni povolit drobné(živnostenské) podnikání a tak raději léta bojovali s melouchařením anedostatečnou úrovní služeb, než aby přiznali, že státem řízená ekonomikanemusí být ve všech případech to pravé ořechové. Ze stejného důvodu křesťanéupálili Galilea, protože nemohli připustit, že Země se otáčí okolo Sluncevesmír je nekonečný (kdepak by asi přebýval Bůh s anděli?). I pitomou diskuzi opreventivní internaci psychicky nemocných a potencionálně nebezpečných osob (vsouvislosti s vraždou knihovnice v Horní Bříze) začínal přednášející slovy"s úctou k lidským právům jednotlivce" (... ale nebylo by někdy namístozavřít do blázince šílence, kteří sice nic neudělali, ale jsou zjevně magoři?). 

Kritizovat ideologii multikulti a lidských práv je novodobé kacířství.

Ale právě tam se musí začít.

Máte můj obdiv a podporu

2 0
možnosti

Mám pocit že máte prehazena písmenka ve vašem příjmení. Správně by jste se mela jmenovat Hrdinova. ...Vy alespoň aktivněji bojujete my tu jen kecame od klávesnice. ..Děkuji vam. ...

4 0
možnosti

[>-]R^ Nenechte se odradit novodobymi rasisty a oikofoby, a pokracujte

8 0
možnosti

Takže pane Radku, abych si to ujasnila, kdo nekope s námi, kope proti nám? 8-o

0 6
možnosti

R^R^R^ Fakt Vám ten incident nepřeji, něco jsem při minulé petici také schytal, ale je dobře, že se stal. Muslimstvo si v Čechách nevidí na špičku nosu, když se takto chtějí chovat. I ty váhající nas..... a pak Allah s nimi.

8 0
možnosti
Foto

A nejsou na tom náměstí instalovány bezpečnostní kamery?

0 0
možnosti

Také nechápu, proč už dávno nekoluje video. Bezpochyby tam lidé s mobily byli.

4 0
možnosti

Stále nevím, jak to vlastně bylo. Z vašeho textu, paní Hrindová, jsem vyrozuměl, že jste měla velký strach. To je možné. Jenže strach má velké oči. A vy jste měla strach už předem - proto zřejmě  ta petice...

1 6
možnosti

Žena kolem 40 - 50 a proti ní 15 fanatických mladíků - inu žádný důvod ke znepokojení, že..

8 1
možnosti

Omlouvám se, musím se jít živit prací.

Čest

1 0
možnosti

Toto nás čeká:

----

Ve stanovém městečku ve městě Linz, kde jsou ubytováni "uprchlíci", hrozil Syřan, že se podřeže. Důvod: Byl nespokojený s množstvím jídla a že mu nechutná - dostali knedlík plněný masem a kyselým zelím. Očekával také, že dostane kuřivo zdarma a lepší oblečení. Hrozilo eskalování situace, když někteří azylanti se k protestu připojili - stěžujíc si i na kvalitu ubytování. Nelíbí se jim také, že nemají teplou večeři. Došlo na zapálení matrace. Bylo přivoláno sedm policejních aut s posádkou k uklidnění asi 50 mužů. Ti po příjezdu na policii házeli balené jídlo, nachystané na večeři. V táboře v Linci je v současné době ubytovaných 160 žadatelů o azyl, dalších 40 je umístěno v tělocvičně policejního ředitelství. Detail: V policejní jídelně se vaří speciálně pro azyl, bez vepřového, protože většina mužů jsou muslimové.

11 0
možnosti

Desítky lidí, převážně ze Senegalu, Mali a Eritrei se vzbouřilo v bavorském Indersdorfu. Žádali druhé teplé jídlo denně.

Když se policie přiblížila, setkala se s asi 40 agresivními žadateli o azyl, kteří porazili plot. Správce zástupce okresu, Alexander Krug, řekl, že Afričané by "raději každodenní kuře, rýže a brambory," V současné době se zjišťuje, jak dalece by mohly být splněny požadavky žadatelů o azyl."

6 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz