Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jarineli

2. 12. 2011 13:10
Ivo Toman ???????????

V textu je zmíněn bez jakéhokoliv vysvětlení Ivo Toman. Tohoto vyžírku znám velice dobře. Vždy jej naleznete na straně většiny - mainstreemu, chcete-li. Byl chvíli i hejtmanem PK, pak mu byla udělena trafika v podobě zmocněnce pro výstavbu D11 a R35. Za peníze větší, než má premiér, posunul D11a R35 tam, kde dnes jsou -  Naprosté NIC!!!! I paní Havránková o jeho "práci" utrousila několik nelichotivých poznámek. Nyní - po zrušení zmocněneckých trafik, Toman poctivě vykonává práci náměstka ministra dopravy.  V ODS Toman proslul svým bezpáteřním chováním, podrazy atd. 

Úhrnem vzato - Toman a Babiš se k sobě velice dobře hodí. Jejich případná spolupráce by mne vůbec nepřekvapila...

0 0
možnosti
J

Jarineli

2. 12. 2011 14:44
Re: Ivo Toman ???????????

Maličko jsem zagooooogloval a zjistil jsem, že v textu zmíněný Toman je spisovatel. To, že se kamarádí s Blbišem ho nijak nectí a je mi ho líto. 

Níže napsané o všehoschopném Tomanovi z  Chocně však platí, byť to je do jiné diskuse...

0 0
možnosti
J

Jarineli

2. 12. 2011 13:06
K soudruhu estébákovi Babišovi....

Podotýkám - soudruh Babiš je ten POSLEDNÍ , kdo může kritizovat  a napravovat dění v této nešťastné zemi. Hlavně vzhledem k jeho předlistopadové mesalianci s komoušema, jeho práskání  a nyní  i k jeho metodám v podnikání - hlavně jeho lobbing v přimíchávání bio..aček do nafty a benzínu. Z takového "podnikání", které mu my všichni nedobrovolně dotujeme, se pak pak dají okázale platit i nějaké ty daně... Fuj, hnus!!!

Dále nechápu paní Hrindovou, že dokáže Babišovi fandit. Paní Hindovou jsem poznal jako člověka, kterému jde o principy a fandit Blbišovi je popřením téměř všeho, co kdy prosazovala. Napravovat situaci Babišem je jako ji napravovat Gerbeníčkem, Šrougalem, Grossem ....

1 0
možnosti
IH

tantemici

2. 12. 2011 12:13
Někdo to tady už níže napsal: úmysl je zřejmý.

Ale nedopsal to, takže já doplňuji svůj dojem. Paní či slečna Hrindová (přečtěte si pozorně bod 2) se vlastně hlásí jako posila pana Babiše v boji o křesla do parlamentu.

0 0
možnosti
EH

Eva Hrindová

2. 12. 2011 16:06
Re: Někdo to tady už níže napsal: úmysl je zřejmý.

Ne , nehlásím se. Kandidovat do parlamentu nechci ani za žádné jiné seskupení. Říká se - nikdy neříkej nikdy. Takže to neříkám - třeba za 10, 20 let, bych se tomu nebránila. Člověk nikdy neví, kam ho život zavane... Ale teď opravdu ne. Jen jsem se chtěla touto formou podělit o své zkušenosti. Události pár posledních dní ale ukazují, že komu není rady, tomu není pomoci:-)

0 0
možnosti
MS

milan166474

1. 12. 2011 15:40
Nehudrujte!

Jakákoli změna,ať už Babiš či kdokoli jiný,nemůže být horší než to co máme nyní:-)[>-]

0 0
možnosti
KV

Pazdrát

1. 12. 2011 17:51
Re: Nehudrujte!

Asi jste toho moc nezažil, že?

1 0
možnosti
KV

Pazdrát

1. 12. 2011 14:47
Dobře napsáno

Také jsem nějaký čas žil politikou, po rozdělení OF jsem se stal členem ODS a nadšeně věnoval veškerý svůj volný čas "budování lepší společnosti". Poté po nepřekonatelné nasranosti na V.Klause & spol. znechucen odešel a vstoupil do DEU vedené Alenou Hromádkovou. Měl jsem velké vidiny, byl jsem bláhový, naivní . . . tak jako závist a hrabivost lidí okolo semlela paní profesorku, tak semlela mě, nadšeného a poctivého člověka, který si upřímně myslel, že by mohl něco změnit. Víte, mnoho lidí věří panu Babišovi kvůli své vlastní bezmoci a frustraci, já jsem již docela střízlivý a nevěřím mu. Někdy mě i napadá, jestli on si prostě jen "nejde" pro imunitu. Když sleduji, v čem všem "podniká" (např.řepka), nevěřím mu ani náznakem, že by mu alespoň troch záleželo na této republice. Nevěřím mu a zatím nevím o ničem, co by mě zviklalo. Český člověk je podlý, závistivý, zákeřný, nehanbíme se bonzovat na kamarády, nemohu být hrdý na to, že jsem Čech. Ale snažím se.Rád bych se mýlil, ale pochybuji.

0 0
možnosti
KV

Pazdrát

1. 12. 2011 14:52
Re: Dobře napsáno

A ještě jsem chtěl dodat . . .pan Babiš pro mě navždy zůstane soudruhem Babišem. Bývalý komunista je to samé co bývalý černoch. Stejně tak např. soudruzi Dlouhý, Kočárník, Dyba, Škromach  . . . ježíši, ten seznam by snad byl nekonečný!

1 0
možnosti
G

grocery

1. 12. 2011 10:35
Úmysl je zřejmý,

0 0
možnosti
MK

mk551

1. 12. 2011 9:32
Napsáno sice hezky,

ale adresováno poněkud nesprávnému člověku.

Pan Babiš se zjevně inspiroval panem Bártou a řekl si něco jako "když se ten příštipkář dokázal stát významným politickým hráčem, to já se svými miliardami mohu dosáhnout víc. Proč se  mám spokojit s ovlivňováním politiky prostřednictví dárků politikům a jejich stranám, když mohu získat skutečnou politickou moc?"

Bohužel je možné, že mu to vyjde.

1 0
možnosti
DS

Danice

1. 12. 2011 8:41
Pěkné.

Děkuji:-)

0 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

30. 11. 2011 0:10
toz tomuhle sympaticky zbrkle-emotivnimu kristal-miliardari

X...ze srdce preji uspech, v histori vod roku 1948 kolikaty uz to pokus o nej, ze jo...

X...jenze, budme realiste (zatim) to vopravdu neni mozne...

X...anzto vetsinove ceske DNA je uz 50+20 let bohuzel postizeno virem..

X...vycuranosti, ja na brachu..., vlezdozadnictvim a zbabelosti...podotykam, vetisinove DNA...

X...navic, spolecnost se delila na komouse a vostatni, dnes na standy, myrdy, daliky, husaky, koucourky, romany, barty ci babise atd. atd...a zbytek....

1 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

30. 11. 2011 0:17
Re: toz tomuhle sympaticky zbrkle-emotivnimu kristal-miliardari

X...60 let degradace jakychkoliv moralnich a etickych hodnot neni mozno napravit svihnutim proutku...

X...zvlaste od toho, o kterem maji mnozi stejne pochyby jako o bartovi, take pred volbami...

X...jiste, proc ne to zkusit....ale realita lecby 60 let virem nakazeneho DNA je naivita, stejna jako drive u barty...

X...byl bych rad, dybych se tentokrat mejlil...

0 0
možnosti
P

Polárníkočka

30. 11. 2011 0:04
Jsem chytrá a vzdělaná a mám spoustu luxusních zkušeností...

zde jsem prestal cist, protoze dal to urcite nema cenu ... A podle reakci v diskuzi jsem udelal dobre.:-P

0 0
možnosti
RW

RoninW

30. 11. 2011 14:09
Re: Jsem chytrá a vzdělaná a mám spoustu luxusních zkušeností...

ta věta mě málem odradila taky, ale pak jsem si řek že luxusních je asi nadsázka a dočetl to a myslím že to bylo dobře. Ta ženská je asi chytrá a je i vzdělaná a to že se to nestydí sebevědomě říct? taky dobře, kolik takových znáte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz