Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak vystupte z ODS a jeden problém zmizí, možná i další.

Není nakonec ODS jednou z hlavních příčin toho, na co si stěžujete?

3 2
možnosti
Foto

Ne, ODS není příčinou toho všeho - je toho součástí:-) Je to problém celé společnosti.

3 0
možnosti
Foto

Doba je tvrdá, svoboda občanů je silně omezována, Česko se změnilo v totalitní stát od nadvládou oligarchie a mediálních skupin. Pokud se lidé nepostaví na odpor, skončí nakonec jako otroci Rv

1 4
možnosti
JP

J62o63s56e86f 35P20a27r97á42k

17. 11. 2014 11:41

Jste zklamaná ze všeho,tato diagnosa se jmenuje klausismus.

2 3
možnosti
SB

Váš článek jsem nečetl celý, protože by to byla asi ztráta času, ale jen tak zběžně jsem do něj nahlédl. Namátkou jsem se podíval tam, kde píšete o ztrátě svohody slova, že prý lidé, kterých si jinak vážíte, označují matky, které rodí doma, za nezodpovědné.

Ale to je právě ta svoboda slova. Matky mají právo rodit doma, ale jiní lidé zase mají úplně stejné právo vyjádřit svůj názor, že je to nezodpovědnost. Vy jim to právo chcete brát?

Já rovněž považuji ty ženy za nezhodpovědné hazardérky. Člověk nikdy neví, jaké komplikace pro matku nebo pro dítě, popřípadě pro oba, porod přinese. A pro případ, že se něco semele, je vždy lepší, když jsou poblíž za prvé špičkoví specialisté, za druhé potřebné vybavení nemocnice (přístroje, léky, krevní konzervy pro případnou transfuzi), a za třetí třeba i sanitka s možností odvézt rodičku na ještě specializovanější pracoviště. Je to můj názor. A mám na něj právo nejen proto, že svoboda slova existuje i pro mne, nýbrž i proto, že případné následky toho, že třeba dítěti nemohla být hned poskytnuta náležitá pomoc a že došlo k nějakému poškození, které si vyžádá mnohem náročnější léčení v budoucnu nebo které zaviní trvalou invaliditu dítěte, potom budu platit ze svého zdravotního pojištění a ze svých daní i já.

Je to můj názor na tyto ženy a trvám na tom, že právě v rámci svobody slova ten názor vždy budu veřejně hlásat. Je to mé právo občana (svoboda slova), i mé právo pojištěnce a plátce daní, z jehož peněz potom jsou hrazeny důsledky nezodpovědnosti takových rodiček.

2 1
možnosti
MP

"Váš článek jsem nečetl celý, protože by to byla asi ztráta času", dál jsem Váš příspěvek nedočetl, protože by to byla ztráta času :-)

1 1
možnosti
MD