Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Přečtěte si rozhovor s jedním takovým ODSákem Miroslavem Mackem v týdeníku Reflex. To je poučné. Zbohatl na privatizaci (za pomoci podvodu v privatizačním projektu) Knižního velkoobchodu, který vlastnil několik velkých budov v Praze. Ty Macek prodal se ziskem a zbytek nechal zbankrotovat. Pak radil jedné spořitelně, jak se hezky zprivatizovat, za což byl odměněn 10 mil. Kč a pak stranu opustil. Dnes žije s o čtyřicet let mladší (hloupou) konkubínou, zabývá se jídlem a fotografováním sebe a té děvy a myslí si, že nikdy nezestárne a neumře. Kdyby jako zubař vybudoval vzornou privátní kliniku, tak by mu v Zábřehu možná postavili pomník, takhle se mu asi raději vyhýbají.

0 0
možnosti
JM

J25a46n 87M65a59c29e91k

10. 8. 2013 17:26

Držím palce.

0 0
možnosti
DP

D70a24d11a27k 71P63e21t12r

10. 8. 2013 6:56

Klaus, ten Klaus co podpořil při volbách Zemana má být spása ODS? Ten Klaus, tak proklínaný za amnestii má být spása ODS? Je to ten Klaus s přezdívkou  tunel dědek? Tak to vážně bude spása.

1 0
možnosti
Foto

Vždy mne fascinuje, když se někdo domnívá, že jedna politická strana je vyprázdněná, zatímco ta druhá přímo přetéká novými myšlenkami a nápady. Je to ale jinak. Vyprázdněná je celá česká politická scéna, to co vidíme, je pouhý boj o mocenské pozice všech zúčastněných, včetně prezidenta, a překvapivě, žádné nové myšlenky nepřicházejí ani zprava ani zleva. Lidem bohužel stačí jako motivace nespokojenost s minulou vládou, a přestože nová vláda prakticky nic nenabízí (kromě všeobecných frází), tak má nyní neuvěřitelně silnou podporu. To samé se týká i Zemanovy vlády. Připadne mi, že i kdyby si tam Rusnok natahal celé politbiro z Brežněvovy éry, tak budou všichni spokojení. Tímto způsobem ale český volič nikdy nedocílí toho, aby do Parlamentu zasedla skutečně konstruktivní politická reprezentace.

7 0
možnosti
Foto

Brutálně pravdivé ... R^

0 0
možnosti
KL

ODS je skončená kapitola polistopadových dějin stejně jako její zakladatel. sice to pár let trvalo než ukázala svoji skutečnou tvář maskovanou řečmi o pravicových hodnotách a svobodě, ve skutečnosti to byl marketingový projekt v pozadí stojících kmotrů jak se dostat k penězům spoluobčanů.

2 1
možnosti
JH

;-D;-D jasne, a takze tim chcete rict, ze volici SPOZ a CSSD jsou uplni blbci....protoze ti sve zlodeje primo zboznuju, sebereflexe nulova a obe strany plne karieristu "korupcniku"....nejhorsi na tom celem je, ze si lide neustale mysli, ze je tady nejaky souboj levice x pravice...neni, jsou to jen ruzne particky zlodeju......i Vy ze svymi radoby chytrymi nazory jste pricina a udrzovac tohoto stavu...vidite problem jen v ODS

0 0
možnosti
JH

super razeni....to je na pana Klaudu 8.8. 11:21

0 0
možnosti
JM

Věřím že to co píšete myslíte vážně, proto bych chtěl poukázat na jeden detail ve Vašem článku, který si žádá hlubší zamyšlení. Jde o slovo SVOBODA, které si za své berou i strany, jejichž program se od programu ODS diametrálně liší. Je to možné jenom proto, že každý do toho slova vkládá jiný obsah. ODS bojuje hlavně za svobodu bohatnout sdíráním lidí, kteří jsou buď méně vybaveni k boji za osobní prospěch, nebo jsou přesvědčeni, že jejich osobní zisk musí být v rovnováze s tím, co lidem kolem sebe odevzdávají. Většina lidí to už, někdy jenom instiktivně, pochopila. Výsledkem je pokles preferencí.

0 0
možnosti
Foto

Milý pane, čím větší svoboda, tím větší prosperita. A z prosperity mají užitek všichni - historie nám to ukazuje více než jasně. Vždycky ale budou i podnikavci místo podnikatelů - tedy ti, kteří kazí dobré jméno skutečných zodpovědných podnikatelů. Nejsou všichni zloději... A nezapomínejte na jedno - svoboda učí lidi zodpovědnosti. Stávající systém, kdy je ze svobody hodně ukrajováno, učí lidi akorát závislosti. Což je živná půda pro manipulátory.

1 0
možnosti
JK

J84a57n 46K89l43á32s52e79k

9. 8. 2013 9:14

Klaus se do ODS nevrátí. On sám dobře chápe, že by ji nikam nepozvedl. Navíc je to právě on, který ve straně zavedl kmotrovské praktiky a proto je ta strana už nedůvěryhodná i pro ty, kteří ji dříve volili. Klaus - podobně jako Zeman - dělal vždy všechno tak, jak se to hodilo jemu a lidem, které pro to potřeboval, a účel zde vždy světil prostředky. Ty, kteří se mu jakkoliv postavili, bez milosti urážel a špinil. Lidé, kteří si mysleli, že můžou v ODS dělat pravicovou politiku, už ji dávno opustili. Je to strana, které je ovládána nejrůznějšími kmotry a nevidí to jen její zarputilí příznivci, kteří to vidět nechtějí.

1 0
možnosti
BM

Opravdu si ODS zaslouží tolik pozornosti?

Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že ano. Že si ODS tu pozornost zaslouží. Má už nějakou historii a z minulosti v ODS zůstalo hodně lidí, kteří jsou slušní a poctiví. Nechali se ale zatlačit do defenzívy. Snad teď začnou podobu ODS - poslední velké pravicové strany u nás - zase ovlivňovat. Já si prostě myslím, že je třeba pro to, aby se ODS zresuscitovala, něco začít dělat....

3 0
možnosti
RK

Pro ty Mínusáře. ODS právě dostalo zrcadlo. Takže se do něj laskavě podívejte. A pokud tam vidíte křivou hubu, tak na zrcadlo nenadávejte. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz