Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zajicek8

18. 5. 2009 13:48
Nejsem z Prahy

a ani Evu s Vaškem a ani Babicu nemusím pro jejich lacinou podbízivost.

0 0
možnosti

Eva Hrindová

18. 5. 2009 19:55
Re: Nejsem z Prahy

Já je taky nemusím - opravdu to není šálek mého čaje:-)) Ale o tom článek není... Úroveň vkusu nevypovídá o kvalitách člověka a už vůbec ne o volebních preferencích - asi tak...

0 0
možnosti

repanak

17. 5. 2009 19:18
výborný článek

moc se mi líbíte. A nenechte se otrávit většinou příspěvků.

0 0
možnosti

qwe25

17. 5. 2009 18:04
s babicou

je problem, ze vari blafy. A pokud to nekdo povazuje za ok, protoze to taky zvladne, tak to svedci o jeho nedostatecne vzdelanosti. A ze se dobrovolne krmi blafama, no nestava se tim nahodou pitomcem ?

No ale pokud jsou vesnicani zmateni, tak klidne odhlasujeme, ze do parlamentu se voli jenom v Praze, pac zbytek republiky je zmaten a pohoda. Kuci a devcata mohou na candrbaly ob den a nemusi si lamat hlavu politikou.

0 0
možnosti

Eva Hrindová

17. 5. 2009 18:55
Re: s babicou

Nejste náhodou politik? Nebo nějaký novinář? Protože to je opravdu velký nesmysl - to, co jste napsal...

0 0
možnosti

RUDI

17. 5. 2009 16:07
To je zajímavé,

jak Eva a Vašek tak mnohým vadí, že se z toho dělá politický problém.Snad je to tím, že se vymkli diktátu šoubyznysu.

 Žijí si bez ohledu na něj a  diktát těch, kteří povýšeně  rozhodují o tom, co je správné a co ne. Jinak je v hudbě možné vše, nikdo by se neodvážil kritizovat hip hop, techno a také proč.

V tomto případě začíná jít o svobodu, která se povoluje jen někomu a jiným by se měla odpírat.

Také by mě zajímalo, jak se pozná nevkus a kýč. Nebo to určuje jen módní názor nějakého machra ?

Za socializmu byly symbolem nevkusu trpaslíci. A po Listopadu  Suchý řekl: Co jen ti chudáci trpaslíci zkusili...

0 0
možnosti

barbarrosa

17. 5. 2009 15:51
přečetl jsem si

několik příspěvků a modří trubci zase nezklamali.

0 0
možnosti

zcek

17. 5. 2009 13:19
hloupá

Když někdo píše o "hoších z Prahy, kteří by mohli občas vyjet na venkov" a "co sedí v pražských kavárnách", tak je to buď zamindrákovaný člověk, který se v Praze neuživil, nebo tam ani nikdy nebyl a jen plácá kraviny. Pohled na svět velmi, velmi omezený. Názor těch "intelektuálů" zůstal nepochopen, neboť na to nestačí kapacita hlavičky.

0 0
možnosti

Eva Hrindová

17. 5. 2009 13:22
Re: hloupá

Představte si, že jsem už v Praze byla a dokonce jsem tam pracovala:-)) Chtěla jsem Vás - pražské intelektuály - trochu popíchnout:-))

0 0
možnosti

medvěd brtník

17. 5. 2009 12:24
Venkov nebo město, problémy jsou všude

Jen mě vadí, že se za 20 let ty problémy ani nezkusili naučit řešit. To si všichni myslí, že se pořád bude někdo o ně starat? Nebo že růst bude do nebe? To jsou právě pozůstatky toho socialistického myšlení. Je pohodlné si stěžovat, a velmi namáhavé vymyslet, co by mne mohlo živit. Také je smutné, že v létech, kdy životní úroveň závratně stoupala, se našlo tak málo lidí, kteří si něco odložili na horší časy. Hlavně že půlka národa viděla Thajsko. Holt budete muset zase jezdit na dovolenou na Mácháč.  Ostatně téhle planetě jen pomůže, když lidi nebudou tolik cestovat, aspoň toho tolik nezničí.

0 0
možnosti

Vagabundinha

17. 5. 2009 12:21
Mýlíte se

Babicovi kritici povětšinou nejsou snobové, kteří se stravují výhradně v restauracích, kde za večeři pro dva dáte alespoň tři tisíce, nýbrž lidé vyznávající poctivou a jednoduchou domáckou kuchyni. Na Babicovi jim vadí ničení surovin (omytí masa z guláše a jeho použití na jiný pokrm), používání náhražek, přemíry tuků, nedodržování základních postupů (opravdu si někdo myslí, že se směsi kyselého zelí a mouky vznikne kvalitní jídlo za osm minut vaření?), přeplácanost (eidam v segedínském guláši - fuj), buranství (bezuzdné komolení názvů cizích pokrmů a stereotypní vyjadřování o cizích zemích), hrozná kultura jazykového projevu, lascivnost a podobně. 

Na pořad se nedívám, protože video na stránkách Novy se mi zasekává. Veškeré informace mám proto odsud: http://www.okoun.cz/old/boards/jiri_babica_fetisismus

Pro lidi, které vaření a jídlo baví, je to trochu masochistická zábava, ale doporučuji. :)

0 0
možnosti

Eva Hrindová

17. 5. 2009 12:50
Re: Mýlíte se

Viděla jsem asi tři díly a nic podobného jsem tam neviděla. Ale nic to nemění na tom, že lidé, kteří se špatně stravují, ještě nemusí být pitomí:-))

0 0
možnosti

Martin Jirousek

17. 5. 2009 12:11
Hezký a pravdivý

Článek. Zasloužená karma. R^

0 0
možnosti

ovoce.zelenina

17. 5. 2009 12:06
Domnívám se, že

se nabízí více srovnání, třetí neúspěch na Contest Song, spíše snědá ostudná havárie, další neúspěch čs hokejistů, Paroubkův pád vlády, odpor k lidové hudbě a k tradicím, podbízení cizincům a parazitům, láska, sebevědomí, pracovitost, čestnost???to se fakt nenosí, vietnamský marihuanový boom, erotika, gayové na výsluní, takže ten VAŠEK a spol je únikový ventil a posměváčci tak ubozí !!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz