Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Babiš je sice tím čím je (netřeba rozebírat jeho StBáckou minulost a zvláštní způsob vzniku jeho impéria), ale má to v hlavě srovnané. Mýlíte se, on neobrátil. Celá záležitost mu byla úplně volná. A proč ne, ČR se téměř nedotýká a politiku cizích států těžko může někdo z ČR ovlivnit. Ale blíží se volby a hysterie udělala své, tak je třeba vzít si agendu za své. Udělal to šikovně, řekl, co chtěli lidi slyšet (takové typicky české - slovy žádné řešení - jako Putin s Obamou a Merkelovou to dají v Sýrii do cajku;-D - samozřejmě že nedají, neb každý tak hájí jiný zájem).;-)

2 0
možnosti
JK

A hlupáci jste u toho vy z IVČRN. Kde byl váš "superlídr" a bojová jednotka rychlého nasazení v publiku?;-D Na náměstích ani na netu nikdy nezískáte tolik bodů jako v TV. To už by jste mohla vědět.;-)

1 1
možnosti
JM

Pomalu se přikláním k názoru, že Babiš estébák nebyl. STB, třebaže ve službách špatného režimu, nebyli žádní pitomci, jaké se z nich snaží dělat pisálkové a komedianti. Většinou to byli profesně velice způsobilí lidé. A že by mezi sebou měli takové h.v.do jako je Babiš?

1 0
možnosti
Foto

Nevím kolik hlupáků se chytí na Babišovo "otočení", ale zcela jistě ho bude volit víc lidí než extremisty jako vy.

Ostatně u Babiše nejde o žádné "otočení"-on celou dobu říká jen to co jednoduší lidé chtějí slyšet-žádný skutečný program nemá.

1 6
možnosti

Pro extrémisty typu Polický je i Babišovo "otočení" dost dobré na to, aby se snízilo riziko ztráty jejich zvrácených iluzí... :-)

5 2
možnosti
JS

Podle výzkumů veřejného mínění vede ANO. Babiš bude příští předseda vlády. Po tragédech typu Nečase, Topolánka, Kalouska, Drábka atd., dobrá zpráva pro Českou republiku. Jen tak dál pane Babiši.

1 13
možnosti
MK

Zaslouží si vic,proce ne hned prezidentem?;-D

2 1
možnosti
OP

Už to, že si Babiš vyhradil celý pořad s Jílkovou pro sebe (nemohla jsem se bohužel dívat), něco vypovídá. On pro sebe zaměstnává určitě schopnou agenturu na svou veřejnou image, ale stejně se to pozná. Teď záleží na lidech, zda se nechají ošálit

12 0
možnosti
Foto

Paní Pavlíková, mluvíte mně z duše. Měl jsem stejné pocityR^

4 0
možnosti