Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnes to je najvtipnejší blog, čo som čítal. Díky za super fejeton! ;-D P.S.. Úprimne ľutujem Vaše dieťa - mať naštvanú a frustrovanú matku, čo 24 hodín denne rieši politiku a ešte vraj má svoju prácu, tak jej asi mnoho času na to najpodstatnejšie - výchovu vlastného dieťaťa - moc nezostáva. Život je otázkou priorít a tie vaše sú skutočne absolútne mimo...

0 1
možnosti
Foto

Diskuse běží 24 hodin, ale logicky se ti lidé v diskusi mění - některé dny tomu věnuju jen pár minut:-) A milý pane - já mám už děti dospělé a vychované a můžu si dopřát luxus, kdy si ve volném čase dělám co chci.-)

1 0
možnosti

Fandím vám; bude dobře, když z vašeho naštvání něco rozumného vzejde.

1 0
možnosti

Politické strany dostávají za volební úspěch peníze, protože kdyby je nedostávaly, byla by politická činnost příliš závislá na sponzorských darech a existovaly by jen takové strany, které by si platili jednotliví oligarchové.

0 0
možnosti
Foto

Státní příspěvky tomu ovšem nejsou schopny nijak zabránit. Naopak politickou korupci rozšířily i mezi prostý a nemajetný lid. Fakt si myslíte, že je tohle lepší?

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz